Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη δάσκαλος για αποπλάνηση 10 μαθητριών!



Ο 51χρονος, ο οποίος είναι και πατέρας, έδινε «χαρτζιλίκι» στις μαθήτριές του για να ικανοποιήσει τις νοσηρές ορέξεις του, ενώ απειλούσε τα κορίτσια ώστε να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης η είδηση ότι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας πέρασαν σήμερα χειροπέδες σε ένα άντρα ο οποίος εργαζόταν σε δημοτικό σχολείο της πόλης, έπειτα από καταγγελίες που υπήρξαν σε βάρος του για αποπλάνηση μαθητριών!

Ο εκπαιδευτικός, 51 ετών και πατέρας, βαρύνεται με τις κατηγορίες της «αποπλάνησης παιδιών», «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας», «κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια», «ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής» και «απειλής».

Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται έπειτα από καταγγελία ανήλικης μαθήτριας, ενώ ακολούθησαν παρόμοιες καταγγελίες της διεύθυνσης του σχολείου όπου δίδασκε και εκπροσώπου της αρμόδιας διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο συλληφθείς δάσκαλός από το 2011 προέβη κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις εναντίον συνολικά δέκα μαθητριών, ηλικίας από 10 έως 13 ετών σήμερα. Κατά τις ίδιες καταγγελίες, σε ορισμένες περιπτώσεις έδινε «χαρτζιλίκι» στα θύματά του προκειμένου να ικανοποιήσει τις νοσηρές ορέξεις του, ενώ φέρεται πως χρησιμοποιούσε απειλές σε βάρος των μαθητριών, ώστε αυτές να κρατήσουν κλειστά τα στόματά τους και να μην αποκαλύψουν τίποτα στους οικείους τους.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιών, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και απειλή.

Κατά πληροφορίες, ο 51 ετών άνδρας απομακρύνθηκε το τελευταίο διάστημα από το δημοτικό σχολείο, όπου υπηρετούσε, ύστερα από τις καταγγελίες που έφτασαν στη διεύθυνση του σχολείου για τη δράση του.



Πηγή: seleo.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου