Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ψάχνεται για τις σχέσεις του με την τρομοκρατία υποβαθμίζει τις καταγγελίες Πανούση




Δεν θα ήταν κακό να αρχίζουν να ψάχνονται στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για την εικόνα που περνάνε στην χώρα ότι μας κυβερνάει ένα κόμμα με σχέση άμεση με την τρομοκρατία και τους κακοποιούς και μάλιστα προσπαθώντας επί κυβερνήσεως του να περάσει ευνοϊκές διατάξεις κράτησης και αποφυλάκισης τρομοκρατών και ποινικών.

Διαβάζουμε στο Nooz.gr την κυρία Γεροβασίλη που αντί να εκδηλώνει την ανησυχία της για αυτά τα φαινόμενα επαφών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες προσπαθεί να υποβαθμίσει τις καταγγελίες με αποδεικτικά στοιχεία του κ. Πανούση.

άρθρο 

Αιχμηρή για τη στάση του Γιάννη Πανούση εμφανίστηκε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη η οποία τόνισε ότι ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης.

Και η κα Γεροβασίλη συνεχίζει:
«Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται.

Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης».

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

"Ο κ. Πανούσης κατέθεσε σήμερα στη δικαιοσύνη μετά από προτροπή της κυβέρνησης. Είχε προλάβει να δώσει συνέντευξη σε ουκ ολίγα ΜΜΕ, προσπαθώντας να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ιστορίες αστυνομικής μυθοπλασίας" αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία προστίθεται:

"Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους για τους οποίους ένας πρώην υπουργός δημοσιοποιεί εκ των υστέρων τόσο σοβαρές καταγγελίες".

"Ανεξάρτητα, όμως, από τους λόγους αυτής της «καθυστέρησης», θέλουμε να τονίσουμε, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι οι κατηγορίες περί δήθεν διασύνδεσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία δεν είναι απλώς αστείες, αλλά χυδαίες και προσβλητικές και θα αντιμετωπιστούν ως τέτοιες" καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου