Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

«Ξήλωσαν» το διοικητή των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ




Την ώρα που ερευνώνται οι καταγγελίες Πανούση, η κυβέρνηση "ξηλώνει" το διοικητή των Εσωτερικών Υποθέσεων. Για "εκκαθαρίσεις συγκάλυψης" μιλά ο πρώην υπουργός.

Επιστολή “καθαίρεσης” του διοικητή της διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ Δημήτρη Σταυρόπουλου έστειλε ο αν. Υπουργός ΠΡΟΠΟ Νίκος Τόσκας στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Η απόφασή του έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Γ. Πανούση ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην ηγεσία της συγκεκριμένη υπηρεσία πρέπει να θεωρηθεί ως απόπειρα συγκάλυψης.

Ως πραξικοπηματική, εξωθεσμική, ενδεχομένως και παράνομη κρίνουν τη συγκεκριμένη απόφαση κύκλοι της Αστυνομίας. Την ίδια ώρα το περιβάλλον του πρώην υπουργού κάνει λόγο για εκκαθαρίσεις συγκάλυψης. “Θα κριθεί η φαυλότητα και εντιμότητα των κινήσεών τους. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του”.

Αύριο αναμένεται να συγκληθεί η επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την επιλογή του νέου διοικητή Εσωτερικών Υποθέσεων, ο οποίος σύμφωνα με την πρόταση του κ. Τόσκα είναι ο ταξίαρχος Αναστάσιος Αναστασάκος που μέχρι σήμερα υπηρετούσε σε οικονομικές υπηρεσίες στο αρχηγείο.


Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου