Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Παπαδημούλης: Είναι σοβαρά τα θέματα που θέτει ο Πανούσης




«Πρέπει να καταθέσει τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς του»

Την άποψη πως οι καταγγελίες του Γιάννη Πανούση είναι σοβαρές και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με τη δέουσα σοβαρότητα, εξέφρασε το πρωί της Δευτέρας ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας για το θέμα στον ΑΝΤ1.

«Το θέμα απαιτεί σοβαρότητα και όσοι δεν ξέρουν, καλό είναι να μη μιλούν. Τα θέματα που θέτουν οι καταγγελίες του Πανούση είναι σοβαρά και γι’ αυτό πρέπει να αντιμετωπιστούν με τη δέουσα σοβαρότητα και από τον ίδιο… Δεν είπα ότι οι καταγγελίες του είναι αξιόπιστες, είναι τεκμηριωμένες… αυτό θα το ερευνήσουν άλλοι», σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο κ. Πανούσης «πρέπει να καταθέσει τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς του στις αρμόδιες Αρχές, οι αρχές αυτές να κάνουν τη δουλειά τους και να ενημερωθεί αρμοδίως ο ελληνικός λαός. Και μέχρι τότε όσοι δεν έχουμε γνώση αυτών των στοιχείων, ούτε αρμοδιότητα, να μην κάνουμε δηλώσεις και να αποφύγουμε τον πειρασμό να βάλουμε και αυτό το θέμα σε ένα γαϊτανάκι εμπρηστικής μικροκομματικής αντιπαράθεσης».




Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου