Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Μην μπορώντας να απαντήσει ο Φίλης για το μέλλον της χώρας δημιούργησε σκληρή κόντρα με την Μπακογιάννη! (video)



Σκληρή κόντρα είχαν ο Νίκος Φίλης και η Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega στριμωγμένος ο κύριος Φίλης και μην μπορώντας να απαντήσει για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων και στο ότι δεν υλοποιούνται οι υποσχέσεις που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε αφορμή τη δήλωση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που είχε κάνει πριν από δύο εβδομάδες για τον έλεγχο των καταθέσεων.

«Περίμενα να είστε με περισσότερη σεμνότητα. Αντί να μας δίνετε μαθήματα και να προσεύχεστε κάντε μια αυτοκριτική», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην κ. Μπακογιάννη η οποία απάντησε λέγοντας : «Εγώ δεν είμαι Μηλιός».

Στην συνέχεια και ενώ δεν είχε κάτι να απαντήσει στις ερωτήσεις για το  μέλλον των διαπραγματεύσεων ο κ. Φίλης κάλεσε την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πάλι να ζητήσει συγγνώμη για την επίμαχη δήλωσή για το capital control προκαλώντας αυτή την φορά την οργισμένη αντίδραση της απατώντας στον κύριο Φίλη :«Δέχομαι ότι ο όγκος του κ. Φίλη με καλύπτει. Άντε τώρα δεν ντρέπεστε».

Η κ. Μπακογιάννη επέμενε και πάλι ότι «εάν δεν υπάρξει συμφωνία και η Ελλάδα πάει σε ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση το πρώτο αποτέλεσμα θα είναι ο έλεγχος κεφαλαίων» ενώ ο κ. Φίλης παραδέχτηκε πως η ρήξη παραμένει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Δείτε το video από το enikos.gr:






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου