Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με 10 συλλήψεις για το κύκλωμα εκβιαστών,πρώην πρωτοπαλίκαρων της ομάδας Βλαστού



Τα ηγετικά στελέχη των ομάδων αυτών φέρονται να ήταν πρωτοπαλίκαρα στο παρελθόν στην ομάδα Βλαστού και τώρα να έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, αλλά να συνεχίζουν δρουν εξ ονόματός του, δίχως όμως να προκύπτει μέχρι στιγμής δική του εμπλοκή

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση έχει ξεκινήσει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στην Αθήνα και τις επαρχιακές πόλεις, με απώτερο στόχο την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων, τα μέλη των οποίων εμπλέκονται σε εκβιάσεις καταστημάτων και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Τα ηγετικά στελέχη των ομάδων αυτών φέρονται να ήταν πρωτοπαλίκαρα στο παρελθόν στην ομάδα Βλαστού και τώρα να έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, αλλά να συνεχίζουν δρουν εξ ονόματός του, δίχως όμως να προκύπτει μέχρι στιγμής δική του εμπλοκή.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες έχουν συλληφθεί περίπου 10 άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πρόκλησης επεισοδίων σε στημένους αγώνες ποδοσφαίρου και σε εκβιασμούς νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Μέχρις στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 10 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Διεύθυνση της Βορείου Ελλάδος.

Παράλληλα, η επιχείρηση λαμβάνει χώρα σε 4 νομούς και ειδικότερα στην Αττική, την Αργολίδα, την Μαγνησία και την Αχαΐα.

Ένας από τους συλληφθέντες είχε συλληφθεί και το 2011, ως μέλος της ομάδας γνωστού βαρυποινίτη.


Πηγή : eglimatikotita.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου