Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«Αλλη μια κίνηση- σκάνδαλο» Ποτάμι: Λεφτά υπάρχουν για την προσωπική προβολή της Προέδρου




Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκροτεί επιτροπή για την προβολή του έργου της, ενώ από τα νοσοκομεία λείπουν τα στοιχειώδη, σημειώνεται σε ανακοίνωση του κόμματος

Την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, καθώς όπως τονίζει «Λεφτά υπάρχουν για την προσωπική προβολή της Προέδρου».

Το Ποτάμι αναφέρεται στην συγκρότηση «αμειβόμενης επιτροπής για την προώθηση του έργου» της κυρίας Κωνσταντοπούλου, ενώ την ίδια ώρα «από τα νοσοκομεία λείπουν και τα στοιχειώδη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Tη στιγμή που από τα νοσοκομεία λείπουν και τα στοιχειώδη και το υπουργείο Παιδείας αναζητούσε επί μέρες λίγες χιλιάδες ευρώ για να συμμετάσχουν οι ‘Ελληνες μαθητές στη μαθηματική Ολυμπιάδα, η Πρόεδρος της Βουλής προχωράει σε άλλη μια κίνηση- σκάνδαλο: συγκροτεί αμειβόμενη επιτροπή για την προώθηση του έργου της!

Πρόκειται για άλλη μια προκλητική ενέργεια στο πλαίσιο της προσωπικής στρατηγικής που ακολουθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου. Η επιτροπή που συστήνει αποτελείται από 6 άτομα, μεταξύ των οποίων ο νέος Γενικός Γραμματέας της Βουλής και άτομα του στενού της περιβάλλοντος, πρόσωπα που την συνοδεύουν άλλωστε στα ταξίδια της στο εξωτερικό.

Από το 2010, όταν ξέσπασε η κρίση, οι κάθε είδους επιτροπές στο δημόσιο έπαψαν να είναι επ’ αμοιβή. Αυτό δεν εμποδίζει όμως την Πρόεδρο να φροντίσει «τα δικά της παιδιά», όπως άλλωστε κάνουν όλο και πιο συχνά πλέον τα στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου