Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Άννα Βαγενά: «Ανόητη και ατυχής η δήλωση Χριστοδουλοπούλου»




Επίθεση στην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά με αφορμή τις δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου περί μεταναστών που λιάζονται στις πλατείες στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής του νομού Λάρισας με το ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο τοπικό ραδιόφωνο focus fm, είπε χαρακτηριστικά: «Η δήλωση της υπουργού, ήταν ατυχής, όχι ατυχής ήταν ανόητη! Είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Παράλληλα η κ. Βαγενά υπογράμμισε στον focus fm πως «δεν είναι αυτό πολιτική. Δεν είναι πολιτική οι άνθρωποι να στέκονται όπου μπορούν στο κέντρο της Αθήνας» συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά: «Το θέμα είναι τεράστιο και δεν είναι μόνο Ελληνικό. Η κυβέρνηση είναι μόλις τριών μηνών και το πρόβλημα της μετανάστευσης και των προσφύγων ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς το ίδιο αντιμετωπίζουν Ιταλία και Μάλτα».

Η κα Βαγενά είπε επίσης ότι δεν μπορεί από μόνη της η Ελλάδα να περιθάλψει τις χιλιάδες των μεταναστών, ενώ σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως «οι ενέργειες του Μιχάλη Χρυσοχοίδη και του Νίκου Δένδια είχαν αποδώσει και είχε βελτιωθεί η κατάσταση στα αστικά κέντρα. Προς το παρόν δεν άλλαξε δραματικά η κατάσταση, αλλά θα πρέπει ο πολιτικός κόσμος να βρεί τρόπο σε συνεργασία με την ΕΕ να αντιμετωπίσει το πρόβλημα», κατέληξε. Τέλος είπε ότι μετά το οικονομικό θέμα, το πιο σοβαρό είναι αυτό της μετανάστευσης.



Πηγή : .crashonline.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου