Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Βόμβες Ντόρας! Να ξαναστηθεί η ΝΔ με αυτοπεποίθηση στα πόδια της



Να ξαναστηθεί η ΝΔ με αυτοπεποίθηση στα πόδια της, και να αποτελέσει και πάλι αξιόπιστη εναλλακτική λύση εξουσίας, επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη αφήνοντας να εννοηθεί ότι βράζει η ΝΔ και σύντομα θα ζητηθεί έκτακτο συνέδριο.

Η κα Μπακογιάννη μιλώντας στο Νίκο Ευαγγελάτο στα Παραπολιτικά 90,1 είπε ότι η οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, λόγω της αδυναμίας της κυβέρνησης να κλείσει με θετικό πρόσημο τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και δανειστές, επιβάλλει μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία, που θα προσέφερε στην ελληνική κοινωνία μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση.

Παραδέχτηκε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να προσδοκά μια καλύτερη πολιτική και εκλογική τύχη, εμμένοντας στη στρατηγική την οποία ακολουθεί μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Τόνισε μάλιστα ότι οι πολίτες δεν πρόκειται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξουν την εκλογική συμπεριφορά τους και να την ψηφίσουν, ενώ πριν από μερικούς μήνες της γύρισαν την πλάτη στην κάλπη.

Η κα Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται σε εξέλιξη ζυμώσεις μεταξύ των στελεχών που ανησυχούν για το μέλλον της.

Είπε επίσης ότι θα αναληφθεί συγκεκριμένη πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή εκτάκτου Συνεδρίου, μέσω του οποίου θα υπάρξει αλλαγή σελίδας στην ηγεσία του κόμματος.

«Συντελούνται διεργασίες μέσα στη ΝΔ. Χρειαζόμαστε μία συλλογική νέα προσπάθεια. Να ακουστεί η οργανωμένη βάση της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά.



Πηγή : newsit.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου