Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Έξαλλος ο Λυμπερόπουλος απειλεί με... κρέμασμα τους ταξιτζήδες!


Τι σχέση έχουν ο Ιούδας και οι... κρεμάλες με τους οδηγούς ταξί; Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο, που υπογράφει σχετική επιστολή, όσοι οδηγοί ταξί συνεργάζονται με την Uber είναι Ιούδες και θα πρέπει να... κρεμαστούν στην πλατεία Συντάγματος.
Ο ΣΑΤΑ χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα στην σχετική επιστολή ενάντια στην Uber, με αφορμή την άφιξη της εταιρείας στην Ελλάδα και σε όσους αυτοκινητιστές αποδεχτούν να συνεργαστούν μαζί της.

Με διπλή ανακοίνωση στο facebook που φέρει την υπογραφή του, ο κ. Λυμπερόπουλος αναφέρει: «Ταξιτζήδες που συνεργάζονται με την uber αποτελούν εχθρό του κλάδου. Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε χιλιάδες οικογένειες που ζουν από αυτό το επάγγελμα. Όσοι ταξιτζήδες προδίδουν το ταξί σαν σύγχρονοι Ιούδες ''για τριάντα αργύρια'' θέλουν κρέμασμα αλλά όχι σε συκιά στο Σύνταγμα».

Ο κ. Λυμπερόπουλος, τόνισε πως «ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε. Και είναι πόλεμος επιβίωσης. Οι ''πηλιογούσηδες'' του κλάδου έχουν ελάχιστο χρόνο να επανορθώσουν. Καλό θα είναι κάθε ιδιοκτήτης ταξί να γνωρίζει για τις συνεργασίες του οδηγού του και να τον αποτρέψει από την uber. Ο οδηγός μπορεί να είναι προσωρινός στο επάγγελμα και δεν νοιάζεται για το αύριο. Ο ιδιοκτήτης όμως και αύριο θα έχει το ταξί, θα έχει την περιουσία του. Ας μην αφήσουμε λοιπόν κάθε τυχοδιώκτη να παίζει και να υπονομεύει την περιουσία μας και το επάγγελμά μας».

Μετά τις αναρτήσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, ακολούθησε μια γενική ανακοίνωση, που κάνει λόγο για «δειλά ανθρωπάκια» όσον αφορά στην Uber και για «μπάσταρδους προδότες» του επαγγέλματος: «Η πρώτη ήττα για τα Αμερικανάκια ήταν να κάνουν πίσω για την εφαρμογή με τα ιχ. Αλλιώς το είχαν σχεδιάσει. Ξεκίνησαν στα μουλωχτά και πιστεύουν ότι θα μας πιάσουν στον ύπνο. Δειλά ανθρωπάκια. Μπορεί τούτος ο τόπος να βγάζει λίγους μπάσταρδους προδότες που μας δυσκολεύουν τη ζωή, αλλά έχει και κάμποσα εκατομμύρια ψυχές, που ξέρουν να αγωνίζονται με περηφάνια και τιμή. Βγάλτε εισιτήριο για το Σαν Φραντζίσκο...».


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου