Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Δέν μαζεύετε ο Κασσελάκης επιμένει σε fake news για βαγόνι που χάθηκε στα Τέμπη - Ούτε βλάκας τέτοια εμμονή στο ψέμα


 

Ο χρόνος για την τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη έχει σταματήσει μήνες πρίν και παίζει την ίδια κασέτα εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου, με fake news που έχουν διαψεύσει γονείς των θυμάτων.

Ο γελοίος πλέον Στέφανος Κασσελάκης στην εισήγηση του προς την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θα συνεδριάσει το Σάββατο, αναφέρει μέσα σε άλλα κάνοντας αναφορά στην τραγωδία των Τεμπών και επιμένοντας πως βρέθηκε ένα δήθεν χαμένο βαγόνι, που δεν υπάρχει τέτοιο βαγόνι, και μόνο ένας βλάκας δεν έχει καταλάβει ότι δεν υπάρχει κρυμμένο βαγόνι.

Η δεν τον έχει ενημερώσει κάποιος, η απλά τον ενημέρωσε αλλά δεν τον βοηθάει το IQ του, και δεν καταλαβαίνει, πώς δεν υπάρχει τέτοια θεωρία συνωμοσίας, την έχουν διαψεύσει οι συγγενείς των θυμάτων, και τον αφήνουν να εκτίθεται και να γελάνε.

Ο Κασσελάκης έχει κολλήσει στην εντολή του εισαγγελέα της Λάρισας να γίνει εκ νέου έλεγχος στο κοντέινερ που ήταν σε βαγόνι της αμαξοστοιχίας, και όχι σε ανεύρεση εξαφανισμένου βαγονιού που είναι στο κολλημένο μυαλό του τυχοδιώκτη.

Το ότι εκθέτει τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη κάνοντας σημαία ένα fake news που έχουν διαψεύσει οι ίδιοι οι συγγενείς, δεν είναι πρόβλημα, θέλει ένα αφήγημα αφού δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο, και παίζει την κασέτα του κράτους δικαίου, δικαιοσύνη που μάλλον φοβάται για δικούς του λόγους ο Κασσελάκης.

Αναφέρει μάλιστα στην εισήγησή του προς την ΚΕ ότι αποκαλύπτονται «τα επακόλουθα της διαρκούς παράβαση του κράτους Δικαίου» φέρνοντας ως παράδειγμα «την ανεύρεση, σε ιδιωτικό οικόπεδο, ενός ολόκληρου βαγονιού μεταφοράς κοντέινερ από την εμπορική αμαξοστοιχία του εγκλήματος των Τεμπών», χωρίς να τον έχει ενημερώσει κανένας γιατί βρίσκεται εκεί το κοντέινερ, και εάν θέλει να μάθει να ρωτήσει τους συγγενείς των θυμάτων που εκμεταλλεύεται τον πόνο τους.

Και αυτη την γελοιότητα του τυχοδιώκτη την αποδέχονται τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, χωρίς να αντιδρούν και να προσπαθούν στον πρόεδρο που είναι βλάκας και εκτίθεται συνέχεια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου