Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Αμετανόητη Ακρίτα κάνοντας συχνά φαιδρό bullying στεναχωρήθηκε για τον τραμπούκο Πολάκη με νέα επίθεση στην Κατερίνα Παναγοπούλου

 



Η πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι δείγμα προς αποφυγή και πρέπει να εμφανίζονται στα κανάλια με την ένδειξη απομακρύνεται τα παιδιά σας από την τηλεόραση.

Δεν ξέρουν από την ηθική, δεν ξέρουν από σεβασμό, δεν έχουν ίχνος σοβαρότητας.

Την Έλενα Ακρίτα την έκραξαν πολίτες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και η ίδια δεν έχει καταλάβει τίποτα, όπως δεν καταλαβαίνει ο σύντροφος της ακροαριστερός τραμπούκος μισογύνης Παύλος Πολάκης.

Η αμετανόητη Έλενα Ακρίτα φυτευτεί και όχι εκλεγμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (δεν θα ταίριαζε πουθενά αλλού), έκανε νέα ανάρτηση προκειμένου να σχολιάσει, τόσο τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για να επιτεθεί φαιδρά χωρίς ίχνος ηθικής εκ νέου στη δημοσιογράφο του Mega Κατερίνα Παναγοπούλου.

Αρχικά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τον καημό της για τη διαγραφή Πολάκη, που τον καταλαβαίνει απόλυτα αφού και η ίδια κάνει το ίδιο και είναι ώρα να την πετάξουν έξω και αυτή τον την Κ.Ο,  σημειώνοντας ότι «θα τα πούμε αργότερα αυτά», ενώ στη συνέχεια με αφορμή την αναφορά του Θάνου Πλεύρη στην επίθεση που έκανε η ίδια στην Κατερίνα Παναγοπούλου, αναρωτιέται φαιδρά στην ανάρτησή της «τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα».

«Δε φτάνει που είχαμε τον καημό μας με τη διαγραφή Πολάκη (θα τα πούμε αργότερα αυτά, να ηρεμήσουμε πρώτα) ξαφνικά ο Πλεύρης στη Βουλή άρχισε να ουρλιάζει εναντίον μου υπερασπιζόμενος την Κατερίνα Παναγοπουλου», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα και συνεχίζει: «Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα».

Με το γνωστό της ύφος ξεφτίλα σχολιάζει χαρακτηρίζοντας σκυλολόι την ΕΣΗΕΑ «έπεσε όλο το σκυλολόι να την υπερασπιστεί. Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ κινητοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν να μου κουνήσει το δάχτυλο. Ποιος - η ΕΣΗΕΑ. Πού όταν τα πετσωμένα δημοσιογραφικά σφουγγαρόπανα δολοφονούν χαρακτήρες άξιων κι έντιμων δημοσιογράφων, ούτε που ιδρώνει το αυτάκι της.

Βγήκε η αντιπρόεδρος Αρία Αγάτσα να πει πως στο γάμο ομόφυλων «υπάρχει και η αντίθετη άποψη» - αντίθετη άποψη στα ανθρώπινα δικαιώματα!!! - κι αντί να να την ψέξουν δημοσίως, όπως έκανε με μένα, με πήρε η Μαρία Αντωνιάδου να με παρακαλέσει να σβήσω την σχετική ανάρτηση».

«Τέλος, συγγνώμη δεν ζητάω από κανένα. Και στην τελική, το να με βρίζουν χυδαία Πλεύρηδες, Βορίδηδες, Κουρτακηδες τιμή μου και καμάρι μου», καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Απλά άλλη μία ξεφτίλα στην πολιτική ζωή της χώρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου