Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Οι "87" κατά Κασσελάκη - Γιαννούλης : Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Λινού

 



Εχθές ήταν η ημέρα της μεγάλης ξεφτίλας για τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ενώ ήρθε η στιγμή να τελειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ μία για πάντα από ένα ακροαριστερό τραμπούκο που προκαλεί ανενόχλητος και ατιμώρητος τους πάντες εδώ και χρόνια, εκτοξεύοντας απειλές και στοχοποιώντας με φωτογραφίες δημοσιογράφους, πολιτικούς και δικαστές, ο λίγος Στέφανος Κασσελάκης τον διέγραψε απο την Κ.Ο αλλά τον κρατάει στο κόμμα αντί να το ξεβρομίσει.

Ουσιαστικά ο Κασσελάκης με την αναφορά που έκανε για τον Παύλο Πολάκη, τον αγαπώ και άλλα τέτοια καραγκιοζιλίκια, κρατά την ψυχή του Πολάκη, δηλαδή τον πολακισμό στο κόμμα.

Η ομάδα των «87» αφήνει σκληρές αιχμές για την κατόπιν εορτής συνεδρίαση των οργάνων προκειμένου να αποφύγει η ηγεσία την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η ομάδα της μειοψηφίας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαίωση γιατί, όπως σημείωσε η κυρία Νοτοπούλου «αν είχε καταδικαστεί η συμπεριφορά Πολάκη στην πολιτική γραμματεία, όπως προτείναμε, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήρθε και η αντίδραση του Χρήστου Γιαννούλη ο οποίος άστραψε και βρόντηξε εναντίον της στάσης του κ. Κασσελάκη. 

«Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αθήνα Λινού. Μας είχε βάλει ο πρόεδρος κομματική πειθαρχία για το γάμο, αλλά δεν έφυγε τότε ο Πολάκης με την Κασιμάτη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννούλης. 

Μαζί με τους Συμεών Κεδίκογλου και Διονύση Καλαματιανό οι βουλευτές άσκησαν εφ’ όλης της ύλης κριτική στην ηγεσία για σειρά επιλογών με τον κ. Κεδίκογλου να στηλιτεύει τις αμφιλεγόμενες αναρτήσεις του κ. Κασσελάκη ενόσω βρισκόταν στο τελευταίο του ταξίδι στις ΗΠΑ για τις προτάσεις μέσω twitter για εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς που θα έβαζε σε μια κυβέρνησή του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν γίνεται με tweet από τις ΗΠΑ να απονευρώνεται η κοινοβουλευτική ομάδα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου