Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Μετά τον Κασσελάκη και ο τραμπούκος θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ δικό του - Στημένο όλο δεν έχω διαγραφεί απο τον ΣΥΡΙΖΑ


 

Το ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε δικαίωμα στον μισογύνη γιδοβοσκό να νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει, το πληρώνουν τώρα όλοι, και η βουλή και η δημοκρατία.

Μετά τον τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη που δεν είχε την ηθική να διαγράψει απο τον ΣΥΡΙΖΑ τον τραμπούκο Παύλο Πολάκη, ο τραμπούκος πήρε και πάλι θάρρος κάνοντας διαγγέλματα ξεφτιλίζοντας όλο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ακροαριστερός τραμπούκος δεν δείχνει καμία διάθεση να πάρει πίσω τη συμπεριφορά που οδήγησε στη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, και δείχνει το πόσο φαιδρός χαρακτήρας και μισογύνης είναι.

Σήμερα το πρωί της Παρασκευής ο τραμπούκος Παύλος Πολάκης επανέλαβε την ίδια θέση που έχει χωρίς να λέει συγνώμη, και επανέλαβε την επίθεσή του στην Αθηνά Λινού, αντί να της ζητήσει συγνώμη, δείχνοντας πόσο ψυχρό ακροαριστερό κάθαρμα είναι.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο εντευκτήριο της Βουλής υποστήριξε ότι η αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «υποκριτική και στημένη» ενώ σε ραδιόφωνο της Κρήτης που μίλησε νωρίτερα παρέπεμψε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη αντίδρασή του.

αντίδρασή του.

«Στην ψυχή παραμένω ΣΥΡΙΖΑ και στον κόσμο που εκφράζω. Ο λαός ειναι αυτός που απαντάει στο τέλος και βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από την θέση του βουλευτή και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που σε βάζουν ή σε διαγράφουν από το κόμμα» είπε στο Zarpa Radio ο κ. Πολάκης, και πραγματικά μας κάνει εντύπωση ότι υπάρχει κόσμος στο ΣΥΡΙΖΑ που τους εκφράζει ένας ακροαριστερός τραμπούκος μισογύνης.

Σημείωσε, δε, με νόημα ότι «συντεταγμένη λειτουργία των κομμάτων είναι να χτυπάμε στην ίδια μεριά, όχι οι υποκριτικές ευαισθησίες», δείχνοντας την ποιότητα του ως άνθρωπος.

Όπως υποστήριξε «κατακεραυνωνουν το ύφος μου γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε για το ήθος μου ούτε για την ουσία των όσων λέω», και το λέει αυτό ένας ανήθικος, ψεύτης που κορόιδευε τον κόσμο στο Μάτι, που είναι κομμάτι της σκευωρίας Novartis, που έχει σπιλώσει κόσμο και είναι κατηγορούμενος στα δικαστήρια, και σε ορισμένα έχει καταδικαστεί.

Ο τραμπούκος επέμεινε στη θέση του λέγοντας δήθεν «δεν μπορεί την ώρα που ένας βουλευτής ενός κόμματος κάνει μια τεράστια αποκάλυψη για ένα σκάνδαλο για το κέντρο υγείας Φιλιατρών του οποίου η ενεργειακή αναβάθμιση θα φτάσει το 1,75 εκ ευρώ, δεν μπορεί να βάζει να βάζει να κλάμματα η κυρία Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη. Παρατήρηση, ούτε την προσέβαλα ούτε έβρισα. Δεν είχα καμία έκρηξη. Της είπα απλά "γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;"»



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου