Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Δέν ξεβρόμισε ο ΣΥΡΙΖΑ - Διέγραψαν τον Πολάκη από την Κ.Ο. και τον κρατάνε στα όργανα κοροιδεύοντας την κοινή γνώμη

 



Και εκεί που πήγε ο κόσμος να πει κάτι άλλαξε στον ΣΥΡΙΖΑ, ακούει το καραγκιοζιλίκι πώς ναι μεν διέγραψαν τον ακροαριστερό τραμπούκο και μισογύνη Παύλο Πολάκη από την Κ.Ο. του κόμματος, αλλά όχι από τα όργανα, και αυτό σημαίνει ότι οι ανήθικοι Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αμετανόητα γελοίοι κοροιδεύοντας τον κόσμο.

Ακόμα να καταλάβουν ότι ένας ΣΥΡΙΖΑ με ένα νούμερο τυχοδιώκτη να ηγείται του κόμματος, και ένα ακροαριστερό τραμπούκο να προσβάλει το κοινοβούλιο με την ακροαριστερή στάση του τύπου Χρυσής Αυγής, δεν πρόκειται να τραβήξει για πουθενά.

Η υποκτιτική στάση του Στέφανου Κασσελάκη απέναντι στον Παύλο Πολάκη μετά το bullying προς συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδη, και το περήφημο "τον αγαπώ" δείχνουν το πόσο ξεφτίλα κόμμα παραμένουν και σήμερα είναι στην χειρότερη μορφή του.

Η διαγραφή Πολάκη μόνο από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν για τα μάτια του κόσμου, και αυτό το παγκόσμιο καραγκιοζιλίκι δείχνει ότι στο κόμμα ο ένας κρατάει τον άλλο με διάφορες βρωμιές.

Οι φράσεις του γλυκούλη Στέφανου Κασσελάκη όπως «αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση», «πραγματικά τον αγαπώ» και «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ», δείχνει την υποκρισία και την γελοιότητα που τους διακρίνει όλους στον θίασο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι βέβαιο ότι θα επαναφέρουν σε λίγο καιρό τον ακροαριστερό τραμπούκο, και θα συνεχίζει να τραμπουκίζει κόσμο μέχρι να βρει τον δάσκαλο του και νομίζουμε ότι κάποια στιγμή θα τον βρει, και θα καταλάβει ο Πολάκης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του ανήκει, όπως και το ότι τον σιχαίνεται ο Ελληνικός λαός.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου