Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

ΕΣΗΕΑ κατά της χυδαιότητας της Έλενας Ακρίτα

 


Η Έλενα Ακρίτα δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει ότι η χυδαιότητα και η φαιδρότητα την διακρίνει, όπως και η κακία που έχει μέσα της για όποιον δεν της αρέσει.

Η χυδαιότητα και η φαιδρότητα, παράλληλα με την λάσπη που προσπάθησε να ρίξει στην σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι, την κατέστησαν κατηγορούμενη και αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη.

Το ότι θα τιμωρηθεί από την δικαιοσύνη η οποία θα την καλέσει να αποζημιώσει και το θύμα της χρηματικά την έκαναν χειρότερη και αντί να μαζευτεί επιχείρησε τη σύνδεση της δημοσιογραφικής αξιοπιστίας μιάς σοβαρής δημοσιογράφου με την επιλογή του brand των ρούχων της, και είναι τόσο φαιδρή που έκανε κιόλας ότι δεν την ήξερε. 

Σην αποκατάσταση της Δημοκρατίας παρέστη, μεταξύ πολλών άλλων, και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega τα Σαββατοκύριακα, Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία φορούσε ένα σύνολο Zeus+Dione, με το χαρακτηριστικό σχέδιο ύφανσης, του οποίου brand συν-ιδρύτρια υπήρξε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Αυτό έφτανε για να βγάλει χολή η Ακρίτα και δεν είναι η πρώτη φορά.

Η φυτεμένη και όχι εκλεγμένη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα, σχολίασε στον λογαριασμό της στο Facebook την εμφάνιση της Κατερίνας Παναγοπούλου με τρόπο απαξιωτικό, ξεκινώντας ότι δεν γνωρίζει ποια είναι, «αλλά λογικά τη ντύνει η υπέρκομψη Μαρέβα». Σε ανάρτηση που ακολούθησε, σημειώνοντας ότι έμαθε ποια είναι, έθεσε θέμα δημοσιογραφικής αξιοπιστίας της παρουσιάστριας γιατί φορά το συγκεκριμένο brand ρούχων.

Η χυδαιότητα και η φαιδρότητα της Έλενας Ακρίτα προκάλεσε και την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ :

Η επιστολή της ΕΣΗΕΑ:

«Κυρία Έλενα Ακρίτα

Κυρία Ακρίτα,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θεωρεί προσβλητική την ανάρτησή σας στο Facebook αναφορικά με την παρουσία της συναδέλφου Κατερίνας Παναγοπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media, καθώς αποτελούν αφορμή για απειλές μέχρι και για χειροδικία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος, Μαρία Αντωνιάδου 

Ο Γενικός Γραμματέας, Σταύρος Καπάκος».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου