Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Παράκρουση σε ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ που τους χάλασε η δικαιοσύνη το αφήγημα για τις υποκλοπές

 


Ο τυχοδιώκτης με το θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανος Κασσελάκης επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη γιατί δεν του άρεσε το σκεπτικό του πορίσματος. Το έκανε αυτό αδιαφορώντας για τις επίσημες καταγγελίες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είπαν ανοικτά ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η τότε συμμορία του Μαξίμου παρακολουθούσε τους πάντες ακόμα και τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιος θα ξεχάσει την Ζωή Κωνσταντοπούλου με τις αποκαλύψεις που έκανε για τις υποκλοπές μέσα από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου.

Όταν έχεις λοιπόν μία έρευνα για την οποία αποφάσισε η δικαιοσύνη οφείλεις να την σεβαστείς, εκτός και εάν ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει παραδικαστικό όπως δήθεν με τις υποθέσεις της οικογένειας σου, και όταν γνωρίζεις επίσης ότι υπάρχουν επίσημες καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τότε το βουλώνεις όπως λέει και ο ακροαριστερός τραμπούκος που τον προστατεύεις και δεν προκαλείς την κοινωνία.

Στην ίδια γραμμή Κασσελάκη ήταν η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς, όπου μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι δήθεν «σφραγίζεται και με τη βούλα της Δικαιοσύνης η μεγαλύτερη συγκάλυψη στη σύγχρονη Ιστορία». Και το λένε αυτοί που ήταν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, και ήξεραν τον χαμό που γινόταν με τις παράνομες παρακολουθήσεις από το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, επίσημες καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχουν ελεγχθεί απο την δικαιοσύνη.

Τι να πεις για το ΠΑΣΟΚ που μέσα σε πανικό ο αρχηγός του Νίκος Ανδρουλάκης η Μάρθα Βούρτση βγάζει χολή γιατί του χάλασε το αφήγημα για τις υποκλοπές η δικαιοσύνη. Ο Ανδρουλάκης έκανε αντιπολίτευση τα τελευταία χρόνια, αναφέροντας μόνο τις υποκλοπές τίποτα άλλο δεν μπορούσε να πει γιατί απλά είναι ανεπαρκής. Δεν ακούγαμε για μήνες τίποτα άλλο από το στόμα του, αυτή ήταν η αντιπολίτευση του, και ο θρασύτατος μέχρι σήμερα δεν τολμάει να πεί στην ελληνικό λαό γιατί τον παρακολουθούσαν, γιατί γνωρίζει και ο κόσμος έχει αντιληφθεί γιατί η σιωπή του.

Για τέτοια παρτάλια της αντιπολίτευσης πρόκειται και ντράπηκε η ντροπή με τις αθλιότητες τους!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου