Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Ο Κασσελάκης μετά το "τον αγαπώ" στον Πολάκη θέλει να ξέρει τι θα κάνει ο Μητσοτάκης με Δημητριάδη μετά την δικαίωση

 


'Εχοντας ξεφτιλιστεί ο ίδιος και το κόμμα του με τον ακροαριστερό τραμπούκο Παύλο Πολάκη, τον οποίο προστατεύουν προκαλώντας την κοινή γνώμη. Κάποιος τρομαγμένος είπε στον τυχοδιώκτη Κασσελάκη να κάνει σχόλιο εάν θα επανέλθει στην θέση του ένας απαραίτητος συνεργάτης στο Μαξίμου που δικαιώθηκε.

Ο φόβος του Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, για την αποτελεσματικότητα του Γρηγόρη Δημητριάδη είναι φανερός, αποτελεσματικότητα για την οποία ενημέρωσαν τον τυχοδιώκτη που ακόμα δεν του έχει γίνει οικονομικός έλεγχος για να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη.

Και γράφει ο φαιδρός τυχοδιώκτης που κάνει τον Σελέμπριτι στην Μύκονο «Παροτρύνω τον Πρωθυπουργό να επαναφέρει άμεσα τον κ. Δημητριάδη στο Μαξίμου», σχολιάζει ειρωνικά ο Στέφανος Κασσελάκης

«Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Δημητριάδη, που θεώρησα ότι "υπήρξε εμπλεκόμενος" στο σκάνδαλο ΕΥΠ-Predator», αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ξεφτιλίζοντας περισσότερο τον ίδιο και το κόμμα του.

«Η αλήθεια είναι ότι με μπέρδεψε ο κ. Μητσοτάκης, όταν τον "παραίτησε" και ζήτησε συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη. Παροτρύνω τον Πρωθυπουργό να επαναφέρει άμεσα τον κ. Δημητριάδη στο Μαξίμου για να αποκαταστήσει μια μεγάλη αδικία και να συνεχίσουν το κοινό τους έργο», σχολιάζει σκωπτικά και καταλήγει:

«Εύχομαι και στους δύο καλή ακρόαση» είπε αυτός που έχει υποτίθεται διαγράψει τον ακροαριστερό τραμπούκο τον οποίο κοροιδεύοντας τον κόσμο κρατάει σε όλα τα όργανα του κόμματος. Αλλά τόσο ξεφτίλα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που τέτοιος ξεφτίλα αρχηγός του αρμόζει!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου