Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

50χρονη Αμερικανίδα εντοπίστηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο της ζούγκλας στην Ινδία



Μια 50χρονη Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε ένα δέντρο και αφέθηκε να πεθάνει σε ένα δάσος στην Ινδία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η γυναίκα, που αναγνωρίστηκε ως Lalita Kayi Kumar, διασώθηκε αφού ένας βοσκός άκουσε τις κραυγές της το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Sonurli, που βρίσκεται περίπου 450 χιλιόμετρα από την οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας, τη Βομβάη, στη νοτιοδυτική πολιτεία Μαχαράστρα.

Η αστυνομία κατέγραψε μια υπόθεση απόπειρας δολοφονίας εναντίον του πρώην συζύγου της κυρίας Kumar με βάση ένα σημείωμα που έγραψε στο νοσοκομείο.

Οι αρχές εξακρίβωσαν την ταυτότητά της και τη διεύθυνση κατοικίας της από φωτοαντίγραφα αμερικανικού διαβατηρίου και εθνικής ταυτότητας που εντοπίστηκαν.

«Με βάση το σημείωμα που έγραψε η γυναίκα στο νοσοκομείο, έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του πρώην συζύγου της με τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξη που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ή την προσωπική ασφάλεια άλλων και παράνομο περιορισμό σύμφωνα με την Bharatiya Nyaya Sanhita (BNS),» Saurabh. Ο Agrawal, επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής Sindhudurg, είπε. Το BNS είναι ο επίσημος ποινικός κώδικας της Ινδίας.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη γειτονική πολιτεία Γκόα, είπε ο κ. Agrawal στο πρακτορείο ειδήσεων Press Trust of India. Είναι «αδύναμη» και «δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση», είπε.


Οι υπάλληλοι δεν γνωρίζουν ακόμη πόσο καιρό έμεινε δεμένη στο δέντρο. «Η περιοχή όπου βρέθηκε είχε έντονη βροχόπτωση», είπε ο κ. Agrawal.

«Διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα, η οποία φαίνεται να έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, διέμενε επίσης στη Γκόα για αρκετό καιρό. Προσπαθούμε να μάθουμε με ποιον είχε επαφή τους τελευταίους μήνες», πρόσθεσε.

Η αστυνομία λέει ότι φαίνεται να μην έχει φάει για αρκετές ημέρες. Ο σύζυγος, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε από αξιωματούχους, φέρεται να κατάγεται από το Ταμίλ Ναντού. Ο επιθεωρητής δασών Vikas Padve είπε στην εφημερίδα The Hindu ότι ενώ οι γιατροί είπαν στις αρχές ότι τα πάει «καλά», η κυρία Kumar «υπόφερε από ψυχιατρικά προβλήματα.

«Δεν μπορεί να μιλήσει και παραμένει υπό παρακολούθηση», είπε ο κ. Padve.

«Φέρεται να άφησε τον σύζυγό της μετά από έναν καυγά», δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το θύμα πιστεύεται ότι ζούσε στην Ινδία τα τελευταία δέκα χρόνια, ανέφεραν οι Hindustan Times, επικαλούμενοι αξιωματούχους του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Οι αρχές έστειλαν μια ομάδα ερευνητών στο Ταμίλ Ναντού και την Γκόα για να εντοπίσουν τους συγγενείς της.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου