Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Η ελεγχόμενη από την Αλβανική μαφία δικαιοσύνη κρατάει τον Μπελέρη στις φυλακές μέχρι τον Σεπτέμβρη

 


Η Αλβανία είναι σίγουρα μέσα στην πρώτη πεντάδα των διεφθαρμένων καθεστώτων του πλανήτη, με την Αλβανική μαφία να κάνει κουμάντο και να ταλαιπωρεί ένα ευρωβουλευτή για να εξυπηρετήσει τους βρώμικους σκοπούς της.

Αυτό που δεν υπολογίζουν στην Αλβανία, ειδικά ο εκπρόσωπος της μαφίας Έντι Ράμα, είναι ότι θα τους γλεντήσει μετά την αποφυλάκιση του και ο Φρέντη Μπελέρης και η Ευρώπη αλλά κυρίως η Ελλάδα και ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Για τις 2 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε σήμερα από το ελεγχόμενο από την Αλβανική μαφία δικαστήριο, η εκδίκαση της αίτησης του ευρωβουλευτή Φρέντη Μπελέρη, για αποφυλάκιση του , με περιοριστικούς όρους.

Εν τω μεταξύ το Διοικητικό Δικαστήριο της Αλβανίας απέρριψε χθες, Τρίτη 30 Ιουλίου, το αίτημα του Φρέντη Μπελέρη για αναστολή της διεξαγωγής των εκλογών στη Χειμάρρα που έχουν προγραμματιστεί για τις 4 Αυγούστου, με αποτέλεσμα αυτές να πραγματοποιηθούν την Κυριακή.

Ο Φρέντι Μπελέρης εδώ που φτάσαμε και μετά τις στημένες απο την Αλβανική μαφία και τον εκπρόσωπο τους Έντι Ράμα, έχει τις προϋποθέσεις να καταθέσει το αίτημα αποφυλάκισης με όρους, καθώς έχει εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής και έχει επιδείξει καλή διαγωγή, όπως προβλέπει η αλβανική νομοθεσία.

Οι αλβανικές Αρχές υποστήριξαν πως αναβολή αυτή οφείλεται στο κλείσιμο των δικαστηρίων για το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα ο ευρωβουλευτής με ασυλία επέστρεψε στη φυλακή.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου