Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Δεν βάζει μυαλό η Ν.Δ. συνέχεια στην άμυνα να απολογείται στον ΣΥΡΙΖΑ για Αυγενάκη όταν έχουν ένα κατά εξακολούθηση Πολάκη

 



Είναι τραγικό αυτό που γίνεται στην Νέα Δημοκρατία, απολογείται, στον θίασο ΣΥΡΙΖΑ για την περίπτωση Αυγενάκη που θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, έχει διαγραφεί άμεσα από την Κ.Ο του κόμματος, και φτάνουν σε σημείο για να γίνουν αρεστοί να αμφισβητούν και νέα υποψηφιότητα Αυγενάκη στο μέλλον, νομίζοντας ότι θα κάνουν την διαφορά, αλλά γελάει ο κόσμος. 

Γελάει ο κόσμος όταν βλέπουν ένα φαινομενικά σοβαρό κόμμα όπως η Ν.Δ. να απολογείται στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει βουλευτή έναν καταδικασμένο από το ειδικό δικαστήριο χωρίς να έχει ανοίξει μύτη, και ένα Παύλο Πολάκη τραμπούκο χρόνια κατά εξακολούθηση χωρίς να τον απειλεί κανένας απο το κόμμα του.

Είναι τουλάχιστον ντροπή να αμύνονται πάντα στην Ν.Δ., να αφήνουν να λέει οποίος θέλει, ότι θέλει, χωρίς να παίρνει την απάντηση που πρέπει από αυτούς που πρέπει να φαίνεται ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι!! Είναι ντροπή ένας έξυπνος αποτελεσματικός και ικανός πατριώτης πρωθυπουργός, να μην έχει ικανούς δίπλα του να κάνουν επίθεση σε κάθε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ η οποιουδήποτε άλλου τολμάει να κάνει κριτική ειδικά όταν έχεις δράση άμεσα, και ξέρεις ότι οι αντίπαλοι είναι θίασος που προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση.

Είναι ντροπή να αμολάς τον Μαρινάκη μήπως κερδίσεις πόντους να βάζει πολιτική ταφόπλακα σε ένα στέλεχος της Ν.Δ., ένα πρώην Οννεδίτη, ένα αγωνιστή, που βρέθηκε για πρώτη φορά και όχι κατά εξακολούθηση όπως ο Παύλος Πολάκης σε μια άθλια συμπεριφορά.

Το συνέχεια στην άμυνα κόστισε στις ευρωεκλογές, θα κοστίσει και στην πορεία προσωπικά στον ίδιο τον πρωθυπουργό, εάν δεν πάρει μέτρα ώστε να υπάρξει μια ικανή ομάδα να κάνει επίθεση ψάχνοντας τα πάντα για όποιον τολμάει να κάνει κριτική και έχει λερωμένη την φωλιά του.

Η υπόθεση των Τεμπών και η διαχείρηση της από ανίκανους επικοινωνιακά στην κυβέρνηση δεν έγινε φαίνεται μάθημα στον πρωθυπουργό, κόστισε πολύ και μυαλό δεν έβαλε, συνεχίστε έτσι και βγάλτε στελέχη της Ν.Δ. στα μανταλάκια μήπως κερδίσετε ψήφους!!!

Έλεος




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου