Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Τραβηγμένη απο τα μαλλιά δήλωση Μαρινάκη : Θα ήταν αδιανόητο να πολιτευτεί ξανά με τη ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης

 


Καλό θα ήταν μετά την σωστή ενέργεια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να μαζεύουμε τα λόγια μας και όχι να προσπαθούμε να γίνουμε αρεστοί όταν υπάρχουν κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που περιθάλπουν τραμπούκους και σφυρίζουν αδιάφορα χωρίς να μιλάει κανένας.

Δεν γινόμαστε γελοίοι όπως γίνονται άλλοι για να γίνουμε αρεστοί σε κάποιους λίγους!! Ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λάθος να μαζεύει τα νεύρα του, το πλήρωσε και σωστά, διαγράφηκε τελεία και παύλα οι υπερβολές είναι για άλλους όχι εναντίον όσων έχουν προσφέρει στην παράταξη. Θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη και θα τιμωρηθεί.

Τον αποκλεισμό του Λευτέρη Αυγενάκη ακόμα και από μελλοντική πολιτική επάνοδο στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας άφησε να εννοηθεί την Πέμπτη το πρωί και χωρίς ίχνος ντροπής για να ακουστείε αρεστός σε κάποιους, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, την ώρα που υπάρχει ένας Πολάκης που κατά εξακολούθηση συμπεριφέρεται με αυτή την συμπεριφορά εδώ και χρόνια χωρίς να τον πειράζει κανένας. Όπως και σε άλλα κόμματα που έχουν βουλευτές με τέτοιες συμπεριφορές.

Ποιος είναι ο Μαρινάκης που θα κόψει κόσμο από τα ψηφοδέλτια το 2027; Εδώ δεν κόπηκε από τα ψηφοδέλτια ο καταδικασμένος Νίκος Παππάς και χέρι εμπιστοσύνης από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του, και αντί να το κάνουν σημαία στην κυβέρνηση απολογούνται για μία περίπτωση!!!

Ο Μαρινάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τα όσα καταγγέλθηκαν είπε ότι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για διαγραφή του κ. Αυγενάκη ήταν μια αυτονόητη απόφαση που κανείς δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ότι δεν λαμβανόταν. «Θα ήταν αδιανόητο ένας άνθρωπος με τέτοια συμπεριφορά να συνεχίσει να πολιτεύεται υπό τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας. Ξέρετε, για εμάς οι πράξεις είναι πιο σημαντικές από τα λόγια διότι ο βομβαρδισμός με λόγια χωρίς αντίστοιχες πράξεις, είναι εκείνος ο οποίος τελικά απαξίωσε την πολιτική στα μάτια νέων ανθρώπων και ιδιαιτέρως της δικής μου γενιάς», τόνισε, και συνέχισε: «Για το λόγο αυτό ο Πρωθυπουργός σε ζητήματα συμπεριφοράς αντιδρούσε πάντα ”ακαριαία” με απομακρύνσεις από υπουργεία ή ακόμα και από ψηφοδέλτια. Είτε αυτά τα ζητήματα π.χ. αφορούσαν έναν χορό που δεν έπρεπε να χορευτεί, είτε την απόλαυση διακοπών τη στιγμή που η χώρα βρισκόταν σε κρίση.

Στο συγκεκριμένο θέμα, η πρώτη επαφή συνεργάτη του πρωθυπουργού με τον κ. Αυγενάκη με εντολή για παροχή εξηγήσεων έγινε ήδη από το βράδυ της Τρίτης, πριν την κυκλοφορία του βίντεο. Την επομένη το ξημέρωμα ο πρωθυπουργός είχε πλέον δει το βίντεο και μιλώντας μαζί μου ενόψει επικείμενης παρουσίας μου στον σταθμό σας, μου “άναψε το πράσινο φως” για να προεξαγγείλω όσα θα ακολουθούσαν».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι διατηρεί στις τάξεις του άθικτα, στελέχη τα οποία εμφανίζουν αποκλίνουσες συμπεριφορές, ενώ ερωτηθείς μήπως η στάση του ιδίου του κ. Αυγενάκη, «να καθυστερήσει ιδιαίτερα την απολογία του αλλά και να παραλείψει, τόσο να παραιτηθεί οικειοθελώς όσο και να παραδώσει την βουλευτική του έδρα, απέφυγε να απαντήσει παραπέμποντας στον ίδιο».0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου