Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Μας εξαπάτησε, μας κορόιδεψε και τώρα κάνει τον πονηρό ότι κατέθεσε πόθεν εξοργίζοντας τους πολίτες

 


Ποιος θα ξεχάσει το σώου με το μπακαλόχαρτο;

Ποιος θα ξεχάσει την κοροιδία στον κόσμο, με τις εταιρίες φάντασμα που έχει;

Ποιος θα ξεχάσει ότι κανένας δεν γνωρίζει πώς, που, και από ποιον έγιναν όλα αυτά;

Ποιος θα ξεχάσει τις δικαστικές περιπέτειες τις οικογένειας του και τα χρέη που έχουν στο ελληνικό κράτος και μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ; Ποιος τα πληρώνει; Εάν τα πληρώνει κάποιος; Η εάν είχαν ποντάρει ότι θα γίνει κυβέρνηση ο Κασσελάκης ώστε να σβήσουν τα χρέη, να εξαφανίσουν τα δικαστήρια, και την πορεία των χρημάτων που δηλώνουν;

Όλοι περιμένουμε τα στοιχεία του πόθεν έσχες για να γίνει έλεγχος σε όλα και σε όλες τις εταιρίες του όπως και στα χρήματα που διακινεί και πώς από πού τα διακινεί.

Ο τυχοδιώκτης του ΣΥΡΙΖΑ, λέει ότι κατέθεσε πόθεν έσχες για το οποίο δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος και κανένας δεν ξέρει από που προκύπτουν ότι έχει καταθέσει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι γνωστό ότι στο ψέμα και την απάτη είναι μέτρ, οπότε περιμένουμε να δούμε.

Προτίμησε ξεκινώντας το σώου ώστε να αποπροσανατολίσει για το ότι δεν τον θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ, να κάνει στα «δημοσιογραφικά κοράκια», όπως γράφει, και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι διάλεξε να ξεκινήσει το νέο σώου πόθεν έσχες, ο τυχοδιώκτης του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο με αποκλειστικά δική του ευθύνη -καθώς δεν το κατέθεσε από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του απασχόλησε όλη την προεκλογική περίοδο, και ακόμα και σήμερα κανένας δεν ξέρει την οικονομική επιφάνεια του ίδιους και της οικογένειας του που φαίνονται να χρωστάνε πολλά λεφτά.

Με σημερινή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τυχοδιώκτης αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «η δήλωση του πόθεν έσχες μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα», αφού είχε προηγηθεί βεβαίως το φιάσκο με την παρουσίαση, τον Ιούνιο, ενός... excel ως δήλωση περιουσίακής κατάστασης, που είχε μπερδεμένα και ψεύτικα στοιχεία, ποινικός κολάσιμα.

Στην ίδια ανάρτηση επιτίθεται εκ νέου ο τίποτα Κασεελάκης, με χυδαία λάσπη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας και εξαπατώντας τον κόσμο πώς δήθεν «κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για τη δική του δήλωση», όταν είναι γνωστό ότι το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού ελέγχεται εξονυχιστικά τα τελευταία είκοσι χρόνια, και είναι ελεγμένα και δηλωμένα αντίθετα με τις οικονομικές δραστηριότητες του Κασσελάκη και της οικογένειας του.

Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης δεν διστάζει να προσβάλει τους πολίτες της χώρας που εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διακυβέρνηση της χώρας, γράφοντας: «Κυβερνηθείτε τώρα από έναν πρωθυπουργό ο οποίος έχει τρία χρόνια να υποβάλει πόθεν έσχες... Όσοι καλύπτονται, ας συνεχίσουν με τον κ. Μητσοτάκη. Όλοι οι υπόλοιποι όμως αξίζουμε αλλιώς», και γράφερι αυτές τις γελοιότητες από κακία γνωρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός δηλώνει κάθε χρόνο τα περιουσιακά του στοιχεία αντίθετα απο τον τυχοδιώκτη που κανένας δεν γνωρίζει απο που έχουν προέλθει.

Η ανάρτηση του τυχοδιώκτη απατεώνα Κασσελάκη :

«Προς τα δημοσιογραφικά κοράκια του Μαξίμου: Η δήλωση του πόθεν έσχες μου έχει υποβληθεί στις 30/6, ως όφειλα.

Κυβερνηθείτε τώρα από έναν Πρωθυπουργό ο οποίος έχει τρία χρόνια να υποβάλει πόθεν έσχες και κρατάει κλειστή την πλατφόρμα για τη δική του δήλωση.

Όσο για τις προηγούμενες δηλώσεις του: Αδήλωτο ακίνητο (Βολταίρου), αδήλωτη off shore και 40 ακίνητα με τον μισθό του βουλευτή.

Το «αυτή είναι η Ελλάδα» προσωπικά δε με καλύπτει. Όσοι καλύπτονται, ας συνεχίσουν με τον κ. Μητσοτάκη. Όλοι οι υπόλοιποι όμως αξίζουμε αλλιώς».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου