Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Δεν εξελέγει η ανθέλληνας Σόφι ιν’τ Βελτ συνεργάτης του ανθέλληνα Κώστα Αρβανίτη που συκοφαντούσαν την Ελλάδα

 


Η Ελλάδα γλίτωσε από ένα ανθέλληνα, αφού δυστυχώς ο ανθέλληνας ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης εξελέγει και όπως καταλαβαίνετε θα ψάχνει τρόπους να κάνει κακό στην Ελλάδα.

Η γνωστή ανθέλληνας και πολέμια κατά της Ελλάδας Σόφι ιν’τ Βελτ, δεν υπάρχει πλέον στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο και επιτέλους ξεβρώμισε η Ευρώπη από ένα.

Η ευρωβουλευτής, συκοφαντούσε μαζί με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη αδιαλείπτως τη χώρα μας για το κράτος δικαίου, και γλίτωσε η χώρα μας και το Ευρωκοινοβούλιο, μιας και το κόμμα με το οποίο κατέβηκε στο Βέλγιο καταποντίστηκε.

Η ανθέλληνας Σόφι ι’ντ Βελτ, ήταν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου υποψήφια στο Βέλγιο με ένα ανεξάρτητο κόμμα που ονομάζεται Volt. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη αποτυχία της κυρίας Βελτ.

Είχε προηγηθεί η κάθοδός της στις ολλανδικές εκλογές όπου το κόμμα της πήρε μόλις 1,69% (Volt).

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει σημαία την ανθέλληνα και επικροτούσε τις θέσεις της κατά της Ελλάδας.

Ήταν τέτοιο το θράσος της αποτυχημένης πρώην ευρωβουλευτού, που είχε φτάσει στο σημείο να σχολιάσει αποφάσεις Ντογιάκου και τις εκλογές στην χώρα μας, βάζοντας στόχο πάντα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πολύ κλάμα στον ΣΥΡΙΖΑ, στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στον Κώστα Αρβανίτη που ψάχνει τον επόμενο ανθέλληνα για να χτυπάνε την Ελλάδα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου