Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Απειλεί του συριζαίους ο αποτυχημένος Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας ότι "ήρθα για να μείνω" - Έρχεται έλεγχος πόθεν έσχες

 


Απειλητικός στους συριζαίους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα πάει πουθενά εμφανίστηκε με μήνυμα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μέρες απομένουν μέχρι την κατάθεση του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη ώστε να αρχίσει ο έλεγχος για τα οικονομικά του και της οικογένειας του, και ο ίδιος ζει στον κόσμο του.

Χωρίς να έχει καταλάβει τίποτα, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι έχασε 3 μονάδες από τις εθνικές εκλογές και 10 μονάδες από τις προηγούμενες ευρωεκλογές, ότι μετράει την πρώτη του ήττα, είπε ότι προχωράμε ακάθεκτοι, συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα.

Ο ινφλουένσερ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, έχοντας αποτύχει να πάρει την ψήφο διαμαρτυρίας ευχαριστεί τον κόσμο που στήριξε την αξιωματική αντιπολίτευση και δεσμεύεται απειλώντας ότι ήρθε για να μείνει.

Μάλιστα αναφέρει ότι έχει λάβει και καλά πολλά μηνύματα που του λένε να μείνει.

«Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα που λένε,

"Μην τα παρατήσεις"

"Μη μας προδώσεις"

"Πιστέψαμε ξανά".

Σας το είπα και το εννοούσα.

Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει:

«Τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία που έχει ανάγκη η Ελλάδα - αλλά πλέον και η Ευρώπη.

Προετοιμαζόμαστε λοιπόν από τώρα. Προχωράμε ακάθεκτοι.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χιλιάδες ψηφοφόρους και στους εθελοντές και στις εθελόντριες, που μας κράτησαν όρθιους απέναντι στα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια της ΝΔ.

Το 23% έγινε 13%. Με τη νέα γενιά στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα».

Ξέχασε όμως να αναφέρει ότι το 17,9% του ΣΥΡΙΖΑ έγινε 14,9% με εμένα αρχηγό, και το 24% στις προηγούμενες ευρωεκλογές έγινε 14,9% με εμένα αρχηγό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου