Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Αντιεξουσιαστές αλωνίζουν φτιάχνουν τρομοκρατικές ομάδες και θέλουν νεκρούς αστυνομικούς

 


Η καταδρομική επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου με μολότοφ, δείχνει ότι οι ομάδες των αντιεξουσιαστών αλωνίζουν χωρίς κανένα φόβο, και σε αυτό φταίει η πολιτεία που τους έχει δώσει το δικαίωμα να χτυπάνε όποτε θέλουν με μολότοφ και μετά να εξαφανίζονται χωρίς ούτε μία προσαγωγή.

Αυτή η άμυνα απλά των αστυνομικών απέναντι σε ομάδες σκληρών κακοποιών όπως οι αντιεξουσιαστές, τους αποθρασύνει περισσότερο και τα αποτελέσματα εάν δεν πάρει μέτρα η πολιτεία δεν θα είναι μόνο τραυματίες, αλλά και νεκροί γιατί αυτός είναι ο στόχος. 

Προβληματισμό και ανησυχία έχει προκαλέσει στους επιτελείς της Κατεχάκη και στην Αντιτρομοκρατική, η καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων, η οποία χαρακτηρίζεται δολοφονική, έξω από το σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα, που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα δευτέρου βαθμού ο 42χρονος αστυνομικός που φύλαγε το σπίτι της προέδρου.

Πρόκειται για ένα χτύπημα υψηλού συμβολισμού και πολύ καλά προσχεδιασμένο, και αυτό δείχνει ότι η αστυνομία δεν λειτουργεί σε όλα σωστά, έχοντας ευθύνη για την ανεξέλεγκτη δράση των αντιεξουσιαστών.

Οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής μιας αποτελεσματικής υπηρεσίας, που έχουν αναλάβει τις έρευνες της εν λόγω τρομοκρατικής ενέργειας, εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν άτομα που ανήκουν σε πυρήνες του αντιεξουσιαστικού χώρου, με τη δικογραφία που σχηματίζεται να είναι κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπρησμό και έκρηξη.

Είναι τέτοιο το θράσος των αντιεξουσιαστών που παρά το βαρύ κατηγορητήριο που τους περιμένει και για να δείξουν ισχύ στους συντρόφους τους, να δημοσιευθεί κάποιου είδους προκήρυξη.

Όπως λέει η ΕΛ.ΑΣ. ομάδα κρούσης ήταν μεταξύ 5 και 7 ατόμων που έφτασαν με τα πόδια, δίνοντας «ραντεβού» ίσως σε πάρκο που απέχει μόλις μερικά μέτρα, δείχνοντας ότι κανένας δεν είναι ασφαλής την νύχτα ούτε οι περιοχές που είναι σπίτια στόχων. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπήρχε και υποστηρικτική ομάδα.

Ήδη, τα εμπειρότατα στελέχη της αντιτρομοκρατικής, έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που φαίνονται κινήσεις των κουκουλοφόρων, ενώ θεωρείται βέβαιο πως είχε γίνει νωρίτερα κατόπτευση του χώρου.

Πάντως άλλη μία σύλληψη ομάδας αντιεξουσιαστών που θέλουν να γίνουν τρομοκράτες δεν λύνει το θέμα. Πρέπει να σπάσει το απόστημα των Εξαρχείων και να διαλύσει η πολιτεία αυτά τα επικίνδυνα παρακμιακά στοιχεία, χωρίς να κάνει μόνο άμυνα σε κάθε επίθεση τους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου