Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Οι οικογένεια Κασσελάκη θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα τους αμολώντας και τον αδελφό του Στέφανου

 



Οι οικογένεια Κασσελάκη νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δικός του και τον διεκδικούν μετά μανίας.

Στον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ αμόλησαν και τον επίσης χθεσινό αδελφό του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιτέθηκε στους 87 (βουλευτές και στελέχη του κόμματος) μετά την επιστολή- εξέγερσή τους απέναντι στις αποφάσεις του προέδρου του κόμματος.  

Η επιστολή των 87 δείχνει την στραβή γραμμή που έχει πάρει το κόμμα με τον τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη και την οικογένεια του που θέλει να κάνει κουμάντο ξεκάθαρα και απολύει κόσμο που δεν τους αρέσει, κλείνει εφημερίδες κτλπ.

Όλα τα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ άλλος ένας χθεσινός τους έλειπε και εμφανίστηκε επιτιθέμενος σε ιστορικά στελέχη χρόνων στην αριστερά ο αδελφός του Στέφανου, Στέλιος Κασσελάκης σχολιάζοντας ανάρτηση του υποστηρικτή του αδελφού του Νίκου Μωραϊτη καταλογίζοντας στους 87 ότι επιδιώκουν σύμπλευση με συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα, αφού «έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κόμματα, άρα και το σωστό».

Η απάντηση του Στέλιου Κασσελάκη ήρθε κάτω από την ανάρτηση Μωραϊτη που κατηγορούσε τους 87 για πραξικόπημα, γράφοντας: 

«Το «πραξικόπημα του Συνεδρίου» απέτυχε.

Τώρα έχουμε το «πραξικόπημα των με 87».

Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις Ευρωεκλογές, με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους».

Ο Στέλιος Κασσελάκης απάντησε υπερασπιζόμενος τις επιλογές του αδελφού του: 

Στέφανος: Θέλω Διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμαι το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων

«87»: Θελουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κομματα άρα και το σωστό.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο Στέλιος Κασσελάκης κατέβασε την ανάρτησή του και γελάει ο κόσμος μαζί τους.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου