Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

"Χαστούκι" Ραγκούση σε Κασσελάκη : Αν είχε δείξει τον πολιτικό του εαυτό, δεν θα είχε εκλεγεί

 


Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη για τις επιλογές που έχει κάνει έως τώρα εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης που είναι ένας από τους 87 που υπέγραψαν την επιστολή με την οποία ζητούν την άμεση σύγκληση των οργάνων.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Ραγκούσης είπε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης πριν από τις εκλογές δεν είχε αποκαλύψει τα πραγματικά του πιστεύω. Όσοι τον ψήφισαν, δεν είχαν την πραγματική του εικόνα». Πρόσθεσε πως «αν γίνονταν τώρα εκλογές δεν θα έπαιρνε ούτε τις μισές ψήφους».

«Εάν ο κ. Κασσελάκης είχε γνωστοποιήσει πριν την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τα πραγματικά του πιστεύω και αν είχε δείξει τον πολιτικό του εαυτό, πιστεύω ότι δεν θα είχε εκλεγεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Όσοι τον ψήφισαν, δεν είχαν την πραγματική του εικόνα». «Αν ανοίξει θέμα ηγεσίας, θα δούμε όλα τα δεδομένα… Αν πάμε σε εκλογές, θα πάρει τις μισές ψήφους από όσες είχε πάρει», είπε και στη συνέχεια, δήλωσε: «Αν συνεχίσει, θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών».

Ο Ραγκούσης υπογράμμισε πως για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όσον αφορά τα ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, «βασική ευθύνη έχει ο Στέφανος Κασσελάκης».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου