Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Η Ακρίτα έβαλε τον δικηγόρο της να απειλήσει τον πρωθυπουργό της χώρας - Αύριο Τετάρτη η μήνυση και η αγωγή


 

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη θα προσφύγει νομικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα, αντιδρώντας στη συκοφαντική, όπως τη χαρακτηρίζει, ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγωγή της συζύγου του πρωθυπουργού θα κατατεθεί μέσα στις επόμενες ώρες, πιθανότατα αύριο το πρωί.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως θα πάει και ο ίδιος στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του.

Το θράσος της Έλενας Ακρίτα που βρίσκεται σε πανικό από ενοχή, είναι ότι τόλμησε να βάλει τον δικηγόρο της να απειλήσει τον πρωθυπουργό της χώρας που θα υπερασπιστεί την σύζυγο του από φαιδρές αναρτήσεις, λες και ο πρωθυπουργός θα φοβηθεί ένα δικηγόρο που αντί να κρατάει τις ισορροπίες απειλεί με εντολή Ακρίτα.




Και κάτι τελευταίο για τη μήνυση. Επειδή δεν πρόκειται να κάνω το χατίρι του κ. Μητσοτάκη που προσπαθεί, όπως κάνει πάντα, να στρέψει την πολιτική ατζέντα από το έγκλημα των Τεμπών, να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και δεν θα επανέλθω αν δεν προκληθώ.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, με τη συγκάλυψη, τις υποκλοπές, τις κλοπές προσωπικών δεδομένων και τα σκανδαλα της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης από την



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου