Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Η ακροαριστερά σε όλο της το μεγαλείο μετά τον Κασσελάκη υπέρ της Ακρίτα και ο τραμπούκος Πολάκης

 



Ο φαιδρός Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε την ανάρτηση που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του, Μαρέβα, μπλέκοντας ακόμα και τα Τέμπη με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί στην κοινωνία για ακόμα μία φορά.

Μετά τον Κασσελάκη, υπέρ της φαιδρής Έλενας Ακρίτα και των αναρτήσεών της κατά της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, τάσσεται ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ακροαριστερός τραμπούκος τοποθετείται υπέρ της φαιδρής Ακρίτα και των αναρτήσεών της που προκάλεσαν την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, και τονίζει:

«Με την Έλενα Ακρίτα βέβαια!!!

Γιατί πρέπει να ξεφτιλιστούν αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο, όταν το κόμμα τους χρωστάει 500 εκατομμύρια, έκαναν ψευδή πόθεν έσχες, αγόραζαν σπίτια του Βολταίρου και έχουν 40 ακίνητα! Με ποια εργασία;;;;;».

Παυλος Πολακης
10 ώρες πριν

Με την Elena Akrita βέβαια!!!
Γιατί πρέπει να ξεφτιλιστούν αυτοί που κουνάνε το δάκτυλο ,όταν το κόμμα τους χρωστάει 500 εκατομμύρια,έκαναν ψευδή πόθεν εσχες ,αγόραζαν σπίτια του Βολταίρου και έχουν 40 ακίνητα !
Με ποια εργασία;;;;;
ΥΓ πάω και μάρτυρας υπεράσπισης της Ελενας στο δικαστήριο !

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
1,5 χιλ.
33
101


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου