Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Ξεφτιλίστηκε ο φαιδρός Κασσελάκης στηρίζοντας την φαιδρή Ακρίτα που οδηγείται στην δικαιοσύνη

 



Μόνο ένας βλάκας στην κυριολεξία θα μπορούσε συνδέσει την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα Τέμπη.

Ο φαιδρός στη κυριολεξία Στέφανος Κασσελάκης, έκανε ακόμα μία γελοία και χυδαία ανάρτηση μπλέκοντας, την υπόθεση των Τεμπών με τη στήριξη που παρείχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, μετά την απόφασή της να κινηθει νομικά κατά της φαιδρής και χυδαίας Έλενας Ακρίτα.

Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις άλλες οικογένειες, σχολιάζει ο γελοίος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε ότι θα πάει μάρτυρας στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τη σύζυγό του. 

Η φαιδρή και γελοία ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Είναι σημαντικό το να συμπαραστέκεται ένας καλός οικογενειάρχης στη σύζυγό του που πάει στη δικαιοσύνη.

Δηλαδή, εκεί που δυστυχώς δεν μπορούν να πάνε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή οι δεκάδες καλοί οικογενειάρχες που έχασαν τους ανθρώπους τους στα Τέμπη, επειδή ακριβώς τους το απαγορεύει ο οικογενειάρχης Πρωθυπουργός.

Η ευαισθησία των πολιτικών αποκτά σημασία όταν μπορεί να αγκαλιάσει τις ΑΛΛΕΣ οικογένειες, αυτές που δεν έχουν ισχύ και διασυνδέσεις, αλλά παλεύουν μόνες τους καθημερινά απέναντι στην αναλγησία πολιτικών που η ευαισθησία τους εξαντλείται στα του οίκου τους.

Την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη αναδημοσίευσε η επίσης φαιδρή  Έλενα Ακρίτα γράφοντας: «Η πληρωμένη απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον κ. Μητσοτάκη για την μήνυση που μού κάνει η Μαρέβα Μητσοτάκη».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου