Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Πήγε να τον καταγγείλει στην αστυνομία και την σκότωσε έξω απο το τμήμα

 


Δολοφονία-σοκ σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) στους Αγίους Αναργύρους όπου μια 28χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή αφότου μαχαιρώθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφο της, μόλις είχε βγει απο το Α.Τ. όπου είχε πάει να τον καταγγείλει.

Το σοκαριστικό φονικό σημειώθηκε μόλις 100 μέτρα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, η 28χρονη είχε μεταβεί στο Α.Τ, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, ο οποίος προσπάθησε μάλιστα να αποτρέψει το φονικό.

Αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση, ο φερόμενος ως δράστης αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό. Μόλις η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, είδε τον πρώην σύντροφό της να την περιμένει. Τρομαγμένη μετέβη στο στο Αστυνομικό Τμήμα να τον καταγγείλει μαζί με έναν φίλο της. Όταν βγήκαν από το Α.Τ ο φίλος της έφυγε και αμέσως μετά, σε απόσταση 100 μέτρων, ο δράστης την περίμενε και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου