Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Η εκδίκηση του Τσίπρα σε ΣΥΡΙΖΑ- Ελλάδα: " Λέγατε εμένα αναξιοπρεπή; Δείτε Κασσελάκη και συγκρίνετε μας"

 



Η υποψηφιότητά του εξ αρχής δημιούργησε νέα δεδομένα στην κούρσα της διαδοχής, και όλη ψαχνόντουσαν πώς και τι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε σαν κομήτης στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό από τις ΗΠΑ μετά από πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα τον περασμένο Απρίλιο και συμμετείχε ως απόδημος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και δεν τα κατάφερε να εκλεγεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πάτωσε.

Η εμφάνιση του δημιούργησε μεγάλη φασαρία στον ΣΥΡΙΖΑ, ξαφνικά όλα τα φώτα έπεσαν στο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και η υποψηφιότητα Κασσελάκη, παρά τις διαφωνίες που μπορεί να είχε κανείς με τον απολίτικο χαρακτήρα της, έδωσε ενδιαφέρον στις εσωκομματικές εκλογές έξω από το στενό κομματικό πλαίσιο.

Ο Κασσελάκης και αυτό δεν είναι παράσημο του, αντίθετα μάλιστα όπως αποδεικνύεται είναι και αυτουνού όπως του Αλέξη Τσίπρα κατά του, στηρίχθηκε απο τον ακροαριστερό τραμπούκο Παύλο Πολάκη, που παραλίγο να διαγραφεί απο τον ΣΥΡΙΖΑ για όσα λέει και κάνει μέχρι σήμερα.

Η στήριξη του ακροαριστερού Πολάκη επιβραβεύτηκε και  ορίστηκε στην αρχή υπέρ συντονιστής των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας τραβάει τα μαλλιά του για αυτό που έκανε στον ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα, που ανέχεται τέτοιο νούμερο, και αναρωτιόμαστε εάν το έκανε επίτηδες για να δει ο κόσμος ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχουν και χειρότερα.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης είναι το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που μας προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ! Με καθεστωτική συμπεριφορά αντάξιου σε ιδιοκτήτη κόμματος, και για αυτό τον λόγο το χρηματοδοτεί κιόλας για να δείξει ότι είσαστε όλοι του χεριού μου, είναι ένα βήμα πριν ζητήσει απο στελέχη και οπαδούς να τον προσκυνούν κιόλας.

Κάθε μέρα κάνει αναρτήσεις προκλητικές απαξιώνοντας της Ελλάδα, την δημοκρατία, τους θεσμούς, νομίζοντας ότι είναι η νέα φίρμα στο τσίρκο και τον θέλουν όλοι, αλλά στην πραγματικότητα ξεφτιλίζεται.

Και, εννοείται, ότι για όποια ξεφτίλα κάνει δεν έχει ενημερώσει κανέναν στο κόμμα. Αυτό έλειπε. Λες κι είναι το ίδιο πράγμα, αυτός κι οι άλλοι, αυτός είναι καβαλημένο καλάμι και θεωρεί τον εαυτό του μέγα Ναπολέων.

Ο Κασσελάκης διαχειρίζεται το κόμμα, όπως μια εταιρεία, άλλωστε είχε δηλώσει ο πατέρα του «Έχουμε κάποιες εκκρεμότητες να κανονίσουμε στο κόμμα»! 

Αυτό που συμπεραίνουμε σιγά, σιγά όλοι είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι η εκδίκηση του Αλέξη Τσίπρα, θεωρεί το κόμμα εταιρία του, κανένας δεν γνωρίζει τα πραγματικά του οικονομικά και τις οικογένειας του, από που προέρχονται τα χρήμα και πόσο νόμιμα είναι.Ήρθε από το Μαϊάμι, με τα καλοκαιρινά του ρούχα για διακοπές στην πατρίδα, άκουσε ότι βγαίνει στο σφυρί το κόμμα της Αριστεράς, τυχοδιώκτης όπως είναι έδωσε 2 Ευρώ και το αγόρασε.

Και όσο εύκολο ήταν να το πάρει άλλο τόσο εύκολο είναι να το καταστρέψει. Και είναι σε καλό δρόμο. 

Ο Κασσελάκης κινείται με αυτοπεποίθηση μέσα στην άγνοια κινδύνου που οι κινήσεις του προδίδουν, δεν υπολογίζει κανένα, προκαλεί τους πάντες, κάνει χυδαίες και φαιδρές αναρτήσεις, και με τόσο χαμηλά ποσοστά έχει το θράσος να θεωρεί τον εαυτό του ικανό να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός σε βάρος της Ελλάδας. 

Εργαλειοποίησε μέχρι και τις μόλις 20 ημέρες φαντάρος, κάνοντας ο θρασύτατος και παρέλαση για να τον πάρουν οι κάμερες, με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί ο ίδιος και να ξεφτιλίσει το στράτευμα. Δεν δίσταζε να βγάζει και ανακοινώσεις με φόντο πουλάκια και λουλουδάκια μέσα στο στρατόπεδο για να ζητήσει από ένα εκλεγμένο πρόσφατα πρωθυπουργό να παραιτηθεί και μάλιστα δίνοντας το νούμερο διορία μόλις 24 ώρες.

Βλέποντας λοιπόν την πορεία του Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ δεν μοιάζει ξεκάθαρο ότι το όλο σκηνικό είναι η εκδίκηση του Αλέξη Τσίπρα;




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου