Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Άλλο καραγκιοζιλίκι ο Πέτρος Παππάς που αδιαφορεί για την λαϊκή εντολή και ζητάει διπλές εκλογές τον Ιούνιο

 



Δεν έχουν τέλος τα καραγκιοζιλίκια των Συριζαίων, μετά το νούμερο Στέφανο Κασσελάκη, τον Γιώργο Τσίπρα, τον φαιδρό Φαραντούρη, πήρε θέση και το νούμερο Πέτρος Παππάς να προκαλέσει τον Ελληνικό λαό θέλοντας να μπεί η χώρα σε περιπέτειες.

Η δήλωση του προκλητικού νούμερου Πέτρου Παππά

Άννα Λιβαθυνού: «Κύριε Παππά, τι λέτε; Δεν υπάρχει στην Ελλάδα προηγμένη Δημοκρατία;»


Πέτρος Παππάς: «Θέλω να θέσω το ερώτημα και στον κύριο Μαρκόπουλο, σε εσάς και τους τηλεθεατές, ποιος πυροβολεί πραγματικά τη Δημοκρατία; Την πυροβολεί ο  Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ που είπε το αυτονόητο, ή η Νέα Δημοκρατία που δεν απαντά πώς έγινε η μονταζιέρα αυτή στο τρένο, ποιος ήταν ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος είχε πρόσβαση λίγα λεπτά μετά το ατύχημα στους διαλόγους, παραποίησε τους διαλόγους και επιχείρησε να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη; Η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα. Ποιος το έκανε; Πρέπει να μας απαντήσει η κυβέρνηση σε αυτό».


Γιώργος Κακούσης: «Ένα - ένα, κάτι σας ρώτησε η Άννα -»


Άννα Λιβαθυνού: «Επειδή έχουμε αυτό το άρθρο (σ.σ. το άρθρο του Στέφανου Κασσελάκη στην ΕΦΣΥΝ) σήμερα, εγώ σας ρωτάω, δεν υπάρχει στην Ελλάδα προηγμένη Δημοκρατία, για να τοποθετείται κατ' αυτόν τον τρόπο ο κύριος Κασσελάκης;» 


Πέτρος Παππάς: «Νομίζω ότι έχουμε βάσιμους λόγους όλοι οι Έλληνες πολίτες, να αμφισβητούμε την αξιοπιστία της κυβέρνησης, την αξιοπιστία της στο να διενεργήσει εκλογές, στη χειραγώγηση που ασκεί στα ΜΜΕ, στη χειραγώγηση που ασκεί στην κοινή γνώμη (...) έχουμε μια χώρα στην οποία ένα έγκλημα, επιχειρεί με συνοπτικές διαδικασίες να συγκαλυφθεί και πριν από λίγες ημέρες -κι αυτό νομίζω ότι έφτασε στα άκρα και όλα τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης- αποκαλύπτεται μια μονταζιέρα, αποκαλύπτεται μια διαδικασία, στην οποία η κοινή γνώμη επιχείρησε να χειραγωγηθεί -»


Γιώργος Κακούσης: «Καταλαβαίνω ότι εσείς δεν εμπιστεύεστε αυτή την κυβέρνηση να κάνει εκλογές, ζητάτε διεθνείς παρατηρητές, άρα θα αμφισβητήσετε και το αποτέλεσμα».


Πέτρος Παππάς: «Εμείς έχουμε βάσιμους λόγους, να αμφισβητούμε την αξιοπιστία της κυβέρνησης. Η παρατήρηση-»


Γιώργος Κακούσης: «Άρα και το αποτέλεσμα των εκλογών, αν δεν υπάρχουν -»


Πέτρος Παππάς: «Η διεθνής παρατήρηση υπάρχει πάντα, είχαμε ούτως ή άλλως παρατηρητές και τον Μάϊο του 2023, το γραφείο το ODIHR έκανε έκθεση - εμείς θέλουμε να έχουμε μια αξιοπιστία στη διαδικασία. Η παρατήρηση κύριε Κακούση, δεν αφορά μόνο τις εκλογές - οι παρατηρητές έρχονται πριν τις εκλογές, κατά τις εκλογές και μετά τις εκλογές. Δεν είναι μόνο η διαδικασία των εκλογών, αλλά και πώς χειραγωγείς την κοινή γνώμη και τις δημοσκοπήσεις. Ο Κούρτς στην Αυστρία παραιτήθηκε επειδή χειραγωγούσε τους δημοσκόπους (...) ζητάμε εκλογές στις 9 Ιουνίου γιατί θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Ναι, είναι μια κυβέρνηση που έχει εκλεγεί πριν από έναν χρόνο -ούτε-, αλλά θεωρούμε ότι με όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν, δεν έχει πλέον την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».


Γιώργος Κακούσης: «Άρα λοιπόν, η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ζητάτε διπλές εκλογές στις 9 Ιουνίου;» 


Πέτρος Παππάς: «Ζητάμε να παραιτηθεί η κυβέρνηση και προφανώς για λόγους δημοσιονομικού συμφέροντος και να μην έχει η χώρα συνέχεια εκλογές, ζητάμε διπλές εκλογές στις 9 Ιουνίου».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου