Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Φαραντούρης - Κασσελάκης - ΣΥΡΙΖΑ για ακόμα μία φορά κατά της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης

 



Παρακολουθούμε τα τελευταία 24ωρα την προσπάθεια των φαιδρών του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν κακό στην Ελλάδα διασύροντας την με τα καραγκιοζιλίκια τους διεθνώς.

Η προσπάθεια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ όπως τα πρώτα νούμερα Κασσελάκης και Φαραντούρης να μπαχαλοποιήσουν την χώρα, στην προσπάθεια τους να απαξιώσουν την δημοκρατία μας και την δικαιοσύνη, δείχνει το βρώμικο σχέδιο που έβαλε μπροστά για ακόμα μία φορά αυτό το τσίρκο που κάνει την αξιωματική αντιπολίτευση.

Το άρθρο Κασσελάκη δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι εκτός απο γελοίος και φαιδρός είναι και επικίνδυνος για την χώρα. Και μετά τα καραγκιοζιλίκια Κασσελάκη ακολούθησε και το απόλυτο γελοίο νούμερο όπως αποδεικνύεται Νίκος Φαραντούρης, προκαλώντας τους Έλληνες πολίτες, και τους Έλληνες δικαστές της χώρας.

Η επιχείρηση αποδόμησης των θεσμών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, και είναι ένα σχέδιο που κρατάει χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ευτυχώς ποτέ δεν τους βγήκε.

Αυτή την φορά οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδία των Τεμπών, γίνονται βορά στις ορέξεις της αντιπολίτευσης και ειδικά στα νούμερα του τσίρκου ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι βέβαιο ότι η θλίψη των συγγενών των θυμάτων θα γίνει οργή για τους φαιδρούς της αντιπολίτευσης που τους χρησιμοποιούν με αισχρό τρόπο.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και του νούμερου Φραντούρη είναι το πολίτευμα της χώρας, η δικαιοσύνη και η σπίλωση της χώρας στο εξωτερικό, για να επιβιώσει πολιτικά ο ακατάλληλος και επικίνδυνος για την Ελλάδα Στέφανος Κασσελάκης.

Η αντίδραση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αναδεικνύει τα επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουμε και την αντίδραση των δικαστών.

Η δήλωση του Νίκου Φαραντούρη  και η ευχή να ρίξει η Ευρωπαία εισαγγελέας τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση επιβεβαιώνει το πόσο επικίνδυνοι είναι ακόμα και σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό και μαζεύουν κάθε νούμερο που θέλει να γίνει πολιτικός.

Η αναφορά του φαιδρού και επικίνδυνου Φαραντούρη για τον Άρειο Πάγο, η πλήρης αμφισβήτηση της ελληνικής Δικαιοσύνης "ποιός είναι ο Άρειος Πάγος" , δηλαδή το ανώτατο δικαστήριο της χώρας και η επίκληση της περιόδου της χούντας για να δικαιολογήσει την φαιδρή άθλια άποψή του, δείχνουν την ανάγκη αυτά τα νούμερα να απαξιωθούν και άλλο απο τους πολίτες.

Σίγουρα η Ελλάδα δεν θέλει άλλο ένα εκλεγμένο ευρωβουλευτή όπως ο φαιδρός Νίκος Φαραντούρης που θα την υπονομεύει συνέχεια.

Αυτή είναι η αλήθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ, και η τραγωδία των Τεμπών, εκτός απο τα λάθη της κυβέρνησης, θύμισε στους πολίτες για ακόμα μία φορά ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και από ποιος αποτελείται.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου