Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Δεν έχει τσίπα ο Κασσελάκης συγχαίρει τον καταδικασμένο με 13-0 Ν. Παππά για το κράτος δικαίου

 


Στέφανος Κασσελάκης το απόλυτο νούμερο της πολιτικής σκηνής της χώρας, ένας άνθρωπος που όπως αποδεικνύεται, δεν ντρέπεται για όσα κάνει και για όσα λέει, έγινε δικαιωματικά χειρότερος από τον Αλέξη Τσίπρα, πολύ πιο επικίνδυνος για την χώρας μας, και δείχνει ότι για να είσαι αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είσαι φαιδρός, χυδαίος, αναίσθητος, προκλητικός, χωρίς ίχνος τσίπας.

Είναι τόσο προκλητικός, που μετά την αμφισβήτηση του πολιτεύματος της χώρας μας, το θράσος να δίνει εντολές με στενά μπλουζάκια και φόντο πουλάκια και λουλουδάκια, στον πρωθυπουργό να παραιτηθεί, δίνει συγχαρητήρια και σε ένα καταδικασμένο σε δύο χρόνια φυλάκιση από το ειδικό δικαστήριο 13-0 Νίκο Παππά που μίλησε ο φαιδρός για κράτος δικαίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης έγραψε μετά την νέα ξεφτίλα του Στέφανου Κασσελάκη  «Αν δεν είχε δώσει δικαιώματα, θα πιστεύαμε ότι κάποιος έχει χακάρει το προφίλ του» υπενθυμίζοντας την αυτοκριτική Τσίπρα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αλλά και το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς καταδικάστηκε με 13 - 0 από τη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει:

«Ο κ. Κασσελάκης με ανάρτησή του συγχαίρει τον καταδικασμένο 13-0 από τη δικαιοσύνη Νίκο Παππά για την ομιλία του για το κράτος δικαίου.

Μετά και την πρόσφατη παραδοχή του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί «ατυχούς διαχείρισης», θα πιστεύαμε, αν δεν είχε δώσει δικαιώματα, ότι κάποιος έχει χακάρει το προφίλ του».


Νωρίτερα το νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ που υπηρετεί την 15νθήμερη στρατιωτική του θητεία στη Θήβα, και παρέλασε κάνοντας ξεφτίλα την παρέλαση των υπόλοιπων οπλιτών, ανάρτησε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Νίκου Παππά στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας λέγοντας τα ακόλουθα:

«Ο @nikospappas16 σήμερα στη Βουλή, για τα αυτονόητα ενός κράτους δικαίου που έγιναν στις μέρες μας ζητούμενα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου