Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Ο φαιδρός Κασσελάκης απαξίωσε την πρόταση μομφής Ανδρουλάκη : «σόου» και «κοκορομαχίες» η συζήτηση



Ο φαιδρός Στέφανος Κασσελάκης, αφού προκάλεσε όλους τους Έλληνες πολίτες με τους παρατηρητές και την αμφισβήτηση στο πολίτευμα της Ελλάδας, επέλεξε να πάρει και αποστάσεις την πρωτοβουλία Ανδρουλάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τα ονομαζόμενα και κατά αυτούς "προοδευτικά κόμματα" να προσυπογράψουν την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ την υπόγραψε και ο φαιδρός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την απαξίωσε χαρακτηρίζοντας ότι γίνει στην βουλή «σόου» και «κοκορομαχίες».

Το μεγαλύτερο καραγκιοζιλίκι του Κασσελάκη, είναι ότι ζήτησε διπλές εκλογές τον Ιούνιο. λές και η Ελλάδα είναι κανένα μπάχαλο σαν το μυαλό του ίδιου του Κασσελάκη.

Προσβάλλοντας όλα τα κόμματα που υπέγραψαν την πρόταση μομφής, ο φαιδρός Στέφανος Κασσελάκης προεξόφλησε απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του ότι «θα δείτε μια κοκορομαχία σε σχέση με το ποιος θα την πιστωθεί»

Κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε δηκτικά ότι ήταν «σαν να καταγγέλλει τους βουλευτές του κόμματός του» που θα προσυπέγραφαν τη μομφή κατά της κυβέρνησης μαζί με τρια ακόμη κόμματα.  

Η ακαταλληλότητα Κασσελάκη φάνηκε για ακόμα μία φορά με όσα λέει, δείχνοντας ότι δεν έχει ιδέα πώς λειτουργεί ένα δημοκρατικό πολίτευμα, και ξεχνάει ότι δυστυχώς είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οφείλει να μάθει, αφού τον ανέχονται στο κόμμα του και μέχρι να τον στείλουν σπίτι του να λειτουργεί ανάλογα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου