Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Έτοιμος σκληρός κακοποιός ο Γεωργιανός δεν έβγαλε άχνα και ζήτησε αμέσως δικηγόρο - Έχτιζε προφίλ αδίστακτου

 



"Ψημένος κακοποιός ετών 19…" περιγράφουν τον αλλοδαπό δράστη από τη Γεωργία, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που τον συνέλαβαν μετά την αιματηρή επίθεση στο Γυμνάσιο των Πατησίων, το πρωί της Τρίτης.

Ψύχραιμος, αγέλαστος και ανέκφραστος, κατά την προσαγωγή του στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, αρνήθηκε να καταθέσει και σαν… έμπειρος εγκληματίας, ζητούσε τον δικηγόρο του. Είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εκδικητική επίθεση σε βάρος του 18χρονου αλλοδαπού μαθητή από τη Νιγηρία, που είχε διαπληκτισμό με τον αδερφό του την περασμένη Πέμπτη και αποφάσισε να την εκτελέσει, μέσα στο σχολείο, μπροστά σε όλους τους μαθητές.

Με αυτό το τρόπο, όπως λένε έμπειροι αστυνομικοί ήθελε ενδεχομένως να "διαφημίσει" το δυναμικό του προφίλ, διασπείροντας ένα κλίμα φόβου, για να τον τρέμουν. 

Ούτε οι δύο φύλακες, ούτε και τα μέτρα ασφαλείας, ήταν αρκετά για να αποτρέψουν το κακό.

Χαρακτηριστικό της σκληρότητας του 19χρονου κακοποιού, είναι όταν μετά την επίθεση, ο 19χρονος επιχείρησε να κρυφτεί στο υπόγειο του σχολικού κτιρίου, και μόλις είδε τους αστυνομικούς, κινήθηκε απειλητικά κραδαίνοντας το μαχαίρι, όμως οι άνδρες της Άμεσης Δράσης, κατάφεραν να του αποσπάσουν την προσοχή και να τον αφοπλίσουν. 

Στο μπουφάν του, βρήκαν και δεύτερο μαχαίρι.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου