Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Νέα καραγκιοζιλίκια Κασσελάκη που φόρεσε κάλτσες με αστακούς προκαλώντας την κοινωνία

 


Απαντήσεις με νέα προκλητική εκδοχή για την επιχειρηματική του δραστηριότητα με τα αστακοκάραβα έδωσε εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέγει ένα ζευγάρι κάλτσες με... αστακούς τις οποίες αποκάλυψε κατόπιν προτροπής του Γιώργου Παπαδάκη, και δείχνοντας έτσι το πόσο προκλητικός είναι απέναντι στους πολίτες που ζητάνε απαντήσεις.



«Δεν είναι θολό το περιβάλλον, είναι στρεβλή η πραγματικότητα» σχολίασε ο Κασσελάκης αναφορικά με την εικόνα που υπάρχει γύρω από την επαγγελματική του δράση, προσθέτοντας πως «ήταν στον αόριστο αυτό που με ρωτούσε ο Γιώργος ο Λιάγκας», αναφερόμενος εμμέσως στα «αστακοκάραβα», αλλά όποιος παρακολουθήσει την ερώτηση του Λιάγκα θα δει ότι ο Κασσελάκης λέει ψέματα.


«Ό, τι έχω πει συγκεκριμένα, στον κατάλληλο χρόνο, Ενεστώτα και Αόριστο, ισχύει» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επιχειρηματική διαδρομή του, ενώ σε ερώτηση που τέθηκε για το αν αυτή τη στιγμή έχει κάποιες εταιρίες με ενεργή συμμετοχή, απάντησε «Όχι»., ενώ πρίν δύο ημέρες είπε άλλα. 

«Τον προηγούμενο χρόνο έκανα την πλειοψηφία της μεταβίβασης για πολλούς λόγους που δεν είχαν σχέση με την πολιτική» περιέγραψε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και συμπλήρωσε πως «αυτός ο νόμος κατά πάσα πιθανότητα είναι και αντισυνταγματικός» για το νομοθετικό πλαίσιο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το 2016.

«Και όπως είπα πριν δύο μέρες, είναι λάθος ναι, πρέπει να αλλάξει αυτός ο νόμος» συνέχισε, εξηγώντας ακόμη πως «η Osios δάνεισε τα μίντια και πήρε πίσω το ποσό με αλλαγή συναλλάγματος και έχασε και χρήματα πάνω σε αυτό. Η Osios τα πήρε πίσω, είμαι ξεκάθαρος».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου