Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Αμόλησαν την Τζάκρη να την πει στον Ανδρουλάκη αλλά πήρε αέρα και έφτασε στο 20%

 


Με οποιαδήποτε εμφάνιση της Τζάκρη, θα διασκεδάσουμε μαζί της και θα μας εξοργίσει επειδή μιλάει ασταμάτητα, λέει ψέματα και προσπαθεί να εξαπατήσει με το γνωστό στυλ, ακουμπώντας τα δύο χέρια στο τραπέζι με τα δάχτυλα, και φτιάχνοντας συνέχεια τα μαλλιά της.

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχοντας αδύναμα στελέχη και ακατάλληλους αρχηγούς, προσπαθούν να εδραιωθούν στην δεύτερη θέση, και έτσι αμόλησαν την Θεοδώρα Τζάκρη να την πει στον Ανδρουλάκη, και να μας κάνει να γελάσουμε με την αισιοδοξία της που δεν πηγάζει από πουθενά παρά μόνο στο μυαλό της.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, δήλωσε με σιγουρία εχθές στον ΣΚΑΪ ότι «θα είμαστε δεύτερο κόμμα, το θέμα είναι με πόση διαφορά», και έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει ότι είναι ακατάλληλος για να συμβεί αυτό, όπως φαίνεται τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη του απάντησε: «Ο κ. Ανδρουλάκης δεν θα είναι δεύτερος». Μάλιστα η ίδια συμπλήρωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται σε πανικό υπό το φως των δημοσκοπήσεων. Σημειώνεται ότι η πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Interview φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση στην πρόθεση ψήφου με 12,2% και το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη με 10,5%. Χθες, πάντως, ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε μια σαφή αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προτιμά να έχει αντιπολίτευση lifestyle».

Και εκεί που γελάσαμε πολύ με την Θεοδώρα Τζάκρη, είναι όταν είπε τον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές είναι «να πάρουμε ένα ποσοστό εφαλτήριο για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Εκτιμώ ότι θα είναι ένα ποσοστό αισθητά καλύτερο από αυτό που είχαμε στις εκλογές. Να έχει δηλαδή το 2 μπροστά».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου