Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Παραιτείται ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών γιατί συνεργάτης του διέρρευσε τη λίστα αποδήμων στην Ασημακοπούλου

 


Ξεκαθαρίζει το τοπίο η κυβέρνηση, που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω «Εμείς δεν λειτουργούμε παραυπουργεία δικαιοσύνης στο Μαξίμου, έχοντας δίπλα μας αμετάκλητα καταδικασμένους με 13-0. Απλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Η έρευνα του ΥΠΕΣ απέδωσε, όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός στον ΣΚΑΪ, και το Μαξίμου διερεύνησε το θέμα, θέλοντας να μην μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη λίστα η κυρία Ασημακοπούλου την απέκτησε από συνεργάτη του ΓΓ του ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη μέσω του γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ Νίκου Θεοδωρόπουλου.

Η επίμαχη διαρροή δεν σχετίζεται επ’ ουδενί χρονικά με την πλατφόρμα εγγραφών στην επιστολική ψήφο γιατί έχει γίνει από τον Μάιο του 2023. 

Ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει τις παραιτήσεις, η κ. Ασημακοπούλου διευκόλυνε και έθεσε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων, ο δε κ. Σταυριανουδάκης παραιτήθηκε από ΓΓ του ΥΠΕΣ αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη της διαρροής προσωπικών δεδομένων. Το ίδιο αναμένεται αναμένεται να συμβεί και με τον Νίκο Θεοδωρόπουλο και άργησε.

Κυβερνητικά στελέχη, ξεκαθάρισαν ότι τέτοια πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. «Εμείς δεν λειτουργούμε παραυπουργεία δικαιοσύνης στο Μαξίμου, έχοντας δίπλα μας αμετάκλητα καταδικασμένους με 13-0. Απλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι», λένε κυβερνητικά στελέχη.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου