Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Άδωνις είπε αλήθειες για Ανδρουλάκη: Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός


 

Εμείς θα πούμε ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης όπως είχαμε προβλέψει όλοι οι σοβαροί άνθρωποι, είναι ένας ακατάλληλος πολιτικός αρχηγός που αντί να ανεβάζει το ΠΑΣΟΚ το κρατάει σε χαμηλά ποσοστά, το κυριότερο είναι ότι μέχρι σήμερα δεν μας έχει πει γιατί τον παρακολουθούσαν, αντίθετα κάνει όπου μπορεί την Μάρθα Βούρτση κάνοντας τον ανήξερο.

Κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον υπουργό υγείας. Η αντίδραση του υπουργού Υγείας ήταν άμεση και με ανάρτηση του έστειλε «πληρωμένη απάντηση»

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης πριν λίγο στις Ειδήσεις του ΣΚΑΪ με χαρακτήρισε ως «πολιτικό απατεώνα» διότι ισχυρίσθηκα στην εκπομπή του κ. Αυτιά ότι η Εισαγγελεύς της ΕΥΠ αθωώθηκε για την παρακολούθηση του κινητού του και ζήτησε την απόφαση», επεσήμανε ο κ. Γεωργιάδης, δημοσιεύοντας link με την απόφαση.

«Στην συνέχεια μου επιτέθηκε για την φωτό από το πρώτο απογευματινό χειρουργείο, την οποία ζήτησε ο ίδιος ο ασθενής…δηλ τα έβαλε όχι με μένα αλλά με τον ασθενή. Ολίγιστος και ασήμαντος πολιτικός αρχηγός» κατέληξε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου