Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Λιβάνιος για τα Fake News Δούκα ώστε να έχει το ΠΑΣΟΚ κάτι για να κάνει αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη

 


Ψέμα και fake news από Συριζαίους και Πασόκους που κοντράρονται στο σε ποιός είναι φαιδρότερος.

Μετά την ακατάπαυστη διασπορά Fake News από τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, αλλά και από στελέχη και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο πρόσκειται ο Χάρης Δούκας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, ξεσπάει και κάνει ξεφτίλα τον νέο δήμαρχο Αθηναίων.

Με ανάρτηση του στο Facebook, ο Θεόδωρος Λιβάνιος αναφέρεται στο αφήγημα της ιδιωτικοποίησης, ή μεταφοράς του Ρ/Σ Αθήνα 9,84 στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ αφετέρου λέει ευθέως ότι ο δήμαρχος Αθηναίων το γνωρίζει εδώ και 3 ημέρες!

Ο δήμαρχος Αθηναίων ενώ ξέρει την αλήθεια και έχει ενημερωθεί συνεχίζει την διασπορά fake news μαζί με συντρόφους του ΠΑΣΟΚ, στην ενημερωτική εκπομπή του Mega και στους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, όχι μόνο δεν είπε ότι έχει ενημερωθεί αρμοδίως εδώ και τρεις ημέρες, αλλά φρόντισε να ενισχύσει το σενάριο λέγοντας: «9,84: ελπίζω να μην ισχύουν αυτά τα πράγματα, διότι συνήθως λένε ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά - ότι θα τον πάρει δηλαδή η περιφέρεια και μετά θα τον δώσουνε σε ιδιώτες».

Με λίγα λόγια άλλος ένας απατεώνας πολιτικός ο ο Χάρης Δούκας και περιφέρει ένα αφήγημα προκειμένου να βρει το ΠΑΣΟΚ ένα θέμα, με σκοπό να επιτεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη και να τον περιγράψει ως αυταρχικό πρωθυπουργό.

Η δήλωση του Θοδωρή Λιβάνιου

«Για να τελειώσει η παραφιλολογία με τη δήθεν "ιδιωτικοποίηση" του Αθήνα 9,84 και τη δήθεν "μεταφορά του" στην Περιφέρεια Αττικής:

Καμία τέτοια σκέψη και καμία τέτοια πρόθεση ούτε υπήρχε ούτε υπάρχει από το Υπουργείο Εσωτερικών, όπως γνωρίζει άλλωστε ο Δήμαρχος Αθηναίων εδώ και 3 ημέρες.

Ο 9,84 είναι συνδεδεμένος απόλυτα με την ιστορία του Δήμου Αθηναίων και απόλυτη ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να τον διοικήσει όπως κρίνει αυτή καλύτερα».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου