Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Ψέμα Μανώλη Καπνισάκη, με βοήθεια του Documento για δήθεν υπουργοποίηση Κασσελάκη το 2019

 



Ψέμα, εξαπάτηση και άντε δούμε στον ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθεια τους να δώσουν κάποιους πόντους στο απόλυτο τίποτα που έχουν για αρχηγό Στέφανο Κασσελάκη.

Μέχρι και ο διευθυντής του γραφείο Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκης είπε να ξεκινήσει το ψέμα με την βοήθεια του Documento, για δήθεν υπουργοποίηση του Κασσελάκη απο τον Μητσοτάκη το 2019, αλλά αυτό το fake news μόνο καλό δεν έκανε στον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ.



Το ψέμα αυτό προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην κυβέρνηση , με τον Μανώλη Καπνισάκη χωρίς ίχνος σοβαρότητας να λέει σε συνέντευξη του πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε προτείνει στον κ. Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο το 2019 και γελάει ο κόσμος με τον Καπνισάκη.

Συγκεκριμένα στην συνέντευξή του η οποία είναι πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Documento, ο κ. Καπνισάκης «αποκαλύπτει» το εν λόγω παρασκήνιο συμπληρώνοντας μάλιστα πως ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε την πρόταση.

Από πλευράς πάντως του κυβερνητικού στρατοπέδου, αρμόδιοι κύκλοι σχολιάζοντας απαντούν σκωπτικά πως «λέει τρέλες» αρνούμενοι με αυτόν τον τρόπο πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τέτοια πρόταση στον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και πώς θα γινόταν αυτό αφού θα γέλαγε ο κόσμος μόλις τον έπαιρνε χαμπάρι και θα γινόταν ρεζίλι ο ίδιος και η Νέα Δημοκρατία για τις επιλογές της.

Η συνέντευξη του Διευθυντή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Μανώλη Καπνισάκη και το ψέμα για Κασσελάκη, αναζωπύρωσε τις εσωκομματικές αντιδράσεις.

Το e-tetradio.gr αναρωτιέται εάν η εν λόγω δήθεν «αποκάλυψη» είναι όντως υπέρ του κ. Κασσελάκη. «Το σκέφτηκε καλά ο Μανώλης Καπνισάκης;» διερωτάται σε ανάρτησή του.

Κορυφαία στελέχη σε γύρο τηλεφωνικών επαφών που είχαν μεταξύ τους σήμερα το πρωί δήλωναν, κατά πληροφορίες, «απορημένα για τη σκοπιμότητα της συγκεκριμένης δημοσίευσης», ενώ εμφανίζονται «έντρομα» στην ιδέα των δημοσκοπήσεων που θα «τρέξουν» το επόμενο χρονικό διάστημα, μετά τις νέες αθλιότητες Κασσελάκη, για άλογα, για Σπέτσες και δήθεν υπουργοποίηση του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου