Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Η Αυγέρη κάνει πώς δεν θυμάται και ξεφτιλίζεται - Να θυμίσουμε λοιπόν πώς Επί ΣΥΡΙΖΑ έγινε ο πλειστηριασμός στο σπίτι της Κολοβού




Χωρίς ίχνος ντροπής και μνημονικού, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την έξωση που έγινε στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού, από το σπίτι της στου Ζωγράφου που είχε βγει σε πλειστηριασμό επί ΣΥΡΙΖΑ το 2019.

Με θράσος χωρίς ίχνος ηθικής η Αυγέρη, με αφορμή τη συγκεκριμένη έξωση, προχώρησε σε δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και είπε χαρακτηριστικά: «Ο πτωχευτικός νόμος της Νέας Δημοκρατίας άφησε απροστάτευτες την πρώτη κατοικία και τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης». 

Και το λέει αυτή που το κόμμα της ξεκίνησε τους πλειστηριασμούς με νόμο, και είναι υπεύθυνο για εκατοντάδες σπίτια που έχασαν ιδιοκτήτες.

Χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής η Αυγέρη πρόσθεσε: «Τον περασμένο Δεκέμβριο, κάνοντας σέρβις στους servicers, δεν αξιοποίησε καν τις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα κόκκινα δάνεια, την προστασία των δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας» και κατέληξε, λέγοντας: «Τα σημερινά γεγονότα, όπως και αυτά πριν από ένα μήνα, με την έξωση οικογένειας αναπήρων παρουσία των ΜΑΤ, θα είναι σκηνές αλλεπάλληλες από ένα δυστοπικό μέλλον, αν δεν υπάρξει πολιτική αλλαγή». 

Επειδή είναι γνήσια Συριζαία και ξεχνάει να θυμίσουμε πώς ο πλειστηριασμός του σπιτιού της δημοσιογράφου ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οπότε με δική του νομοθεσία δόθηκε το πράσινο φως στους πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών, ενώ ο εκπλειστηριασμός του σπιτιού πραγματοποιήθηκε επί κυβέρνησης του σημερινού κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον Μάρτιο του 2019. 

Εάν ανατρέξουμε στην ιστοσελίδα των πλειστηριασμών, βλέπουμε ημερομηνία δημοσίευσης πλειστηριασμού 20.3.2019 και ώρα 12:11:53 (κωδικός: elQRyYRUyE). Στις 20.3.2019, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα.

Αυτή η υποκρισία της αριστεράς και της ακροαριστεράς, σε βγάζει από τα ρούχα σου, και δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο προκλητικός θίασος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του 10% πηγαίνοντας όλο και παρακάτω.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου