Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο λέει στον τραμπούκο Πολάκη να ζητήσει συγνώμη σε Πουλή - Θεοφιλάτου αλλιώς αποζημίωση 14.000€

 


Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ανέχεται τον ακροαριστερό τραμπούκο Παύλου Πολάκη και να μην έχει ποινικές ευθύνες για τα όσα λέει και κάνει στους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δεν συγχωρεί αυτή την τραμπούκικη ακροαριστερή συμπεριφορά.

Με εισήγηση-κόλαφος για την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον ακροαριστερό τραμπούκο Πολάκη, καλεί την Ελλάδα να ζητήσει συγγνώμη στο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Σταμάτη Πουλή και στη σύζυγό του Ανδρονίκη Θεοφιλάτου για τα όσα είπε ο ακροαριστερός Παύλος Πολάκης εις βάρος τους όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Υγείας για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και για το διαδικτυακό λιντσάρισμα που υπέστησαν και την κατεδάφιση του τεκμηρίου της αθωότητάς τους.

Η συμπεριφορά Πολάκη ήταν και είναι πάγια τακτική του ΣΥΡΙΖΑ κατά των πολιτικών του αντιπάλων, με στόχο την σπίλωση της προσωπικότητας τους. 

Σε διαφορετική περίπτωση που δεν ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης συγνώμη, η χώρα μας θα καταδικαστεί για την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ και στους Πουλή - Θεοφιλάτου θα επιδικαστεί συνολική αποζημίωση 14.000 ευρώ συνολικά και στους δύο. 

Μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία για να ζητήσει δημοσίως συγνώμη ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης, παραβιάζοντας το τεκμήριο της αθωότητας τους.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου