Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Νέα γκάφα Κασσελάκη - Λιβάνιος : «Δεν υπάρχουν ηλεκτρονικοί κατάλογοι στην Ελλάδα, απορώ πώς του είπατε να πει αυτό το πράγμα»

 


Από γκάφα σε γκάφα πέφτει ο τουρίστας πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης.

Στην χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter/X ο Κασσελάκης ανάρτησε ένα βίντεο, με το οποίο κατηγορούσε την κυβέρνηση, ότι με την μη-υιοθέτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, γίνονται διακρίσεις σε βάρος των Ελλήνων που ζουν εντός επικρατείας! 

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «δεν είναι δυνατόν, να χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικούς καταλόγους, να μπορεί να ψηφίσει ο κάθε Έλληνας εντός Ελλάδας στις ευρωεκλογές -απ' όπου και να είναι-, αλλά να μην το εφαρμόζουμε αυτό στις βουλευτικές εκλογές». 

Το ατόπημα που γελάει ο κόσμος είναι ότι, κανένας στο επιτελείο του δεν ξέρει ότι δεν υπάρχουν καν οι ηλεκτρονικοί εκλογικοί κατάλογοι, όπως του θύμησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, από βήματος Βουλής.

Αποτέλεσμα και αυτής της γκάφας είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Στέφανος Κασσελάκης, σερβίρει μπαρούφες και ψέμα σε όσους αφελής τον ακούν, και δεν ντρέπεται κανένας μέσα στο κόμμα θίασο.

Η δήλωση του Θεόδωρου Λιβάνιου

Θεόδωρος Λιβάνιος: «Ηλεκτρονικός εκλογικός κατάλογος: κατ' αρχάς, να πω ότι έμεινα έκπληκτος χθες, βλέποντας το βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του κυρίου Κασσελάκη, ο οποίος έλεγε επί λέξει "η δεύτερη διάκριση, αφορά τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που ζουν εντός Ελλάδας. Διότι δεν είναι δυνατόν, να χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικούς καταλόγους, να μπορεί να ψηφίσει ο κάθε Έλληνας εντός Ελλάδας στις ευρωεκλογές -απ' όπου και να είναι-, αλλά να μην το εφαρμόζουμε αυτό στις βουλευτικές εκλογές". Αυτή είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αρνείται η Νέα Δημοκρατία. Φανταστικό, έμαθα χθες ότι έχουμε ηλεκτρονικούς εκλογικούς καταλόγους εντός Ελλάδας, στις ευρωεκλογές. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Απορώ πώς το είπατε στον άνθρωπο, να πει αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου