Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Συνεχίζουν οι Ρομά να κάνουν επεισόδια προκαλώντας την κοινωνία - Ακροαριστεροί τραυμάτισαν αστυνομικό στα Εξάρχεια

 



Νέος κύκλος επεισοδίων σημειώθηκαν χθες βράδυ μεταξύ ομάδων Ρομά και αστυνομικών στον Ασπρόπυργο, με αφορμή τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από όπλο αστυνομικού, και την υπό όρους απελευθέρωση του.

Χωρίς να δικαιολογεί κανένας τον θάνατο ενός νεαρού παιδιού, εάν η κοινωνία σε κάθε έγκλημα των Ρομά ξεσηκωνόταν οι Ρομά θα είχαν αλλάξει χώρα. Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα ανεχόμαστε τον ξεσηκωμό παραβατικών κακοποιών που τα από τα χέρια τους έχουν χάσει την ζωή τους δεκάδες αθώοι, έχουν χάσει την ζωή τους από αδέσποτες σφαίρες των Ρομά μικρά παιδιά, έχουν χάσει την ζωή τους άνθρωποι που πήγαν να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

Ομάδες παραβατικών Ρομά άναψαν φωτιές στη λεωφόρο ΝΑΤΟ και επιτέθηκαν με πέτρες σε δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Από τις επιθέσεις τραυματίστηκε ελαφρά και ένας πυροσβέστης ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ο άνδρας δέχθηκε επίθεση με πέτρες μέσα στο υπηρεσιακό όχημα.

Στη συμβολή της λεωφόρου ΝΑΤΟ και Μεγαρίδος, ομάδα Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες σε πυροσβεστικό όχημα, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα από τα τζάμια του οχήματος και να τραυματιστεί ελαφρά ο πυροσβέστης.

Περίπου 60 παραβατικοί Ρομά, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στο ύψος Τριγώνη, έβαλαν φωτιές σε λάστιχα και κάδους και πέταξαν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις. Οι αστυνομικοί απάντησαν με το όχημα εκτόξευσης νερού «Αίαντας».

Επεισόδια σημειώθηκαν και στο Μενίδι γκέτο των Ρομά, από περίπου 100 άτομα που πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις, στις οδούς Κύπρου και Κωνσταντινουπόλεως.

Ένταση επικράτησε τη νύχτα και στα Εξάρχεια καθώς ομάδα αντιεξουσιαστών ακροαριστερών κακοποιών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Ναυαρίνου με συνέπεια τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, που μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου