Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Τα ΚΤΗΝΗ της Χαμάς αποκεφάλισαν και έκαψαν μωρά, βίασαν και σκότωσαν γυναίκες

 


Εικόνες και βίντεο απίστευτης κτηνωδίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, από τις φρικαλεότητες της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς στο Ισραήλ.

Ξένοι ανταποκριτές είδαν με τα μάτια τους αποκεφαλισμένα πτώματα μικρών παιδιών που βρέθηκαν στο κιμπούτς Κφαρ Αζά, τα οποία εντόπισε ο Ισραηλινός στρατός. Οι ανταποκριτές βρήκαν μέσα σε σπίτια αναποδογυρισμένα παιδικά κρεβάτια.

Σκηνές απόλυτης φρίκης για τις φρικαλεότητες των τρομοκρατών της Χαμάς, έρχονται από επίσημες ισραηλινές κυβερνητικές πηγές, όπως και από τους ανταποκριτές ξένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που βρίσκονται στην περιοχή. 

Σύμφωνα με ανταποκρίτρια από τη Βρετανία, σε κιμπούτς βρέθηκαν αποκεφαλισμένα πτώματα μικρών παιδιών. Τα πτώματα βρήκε ο Ισραηλινός στρατός στο κιμπούτς Κφαρ Αζά, όπου ανταποκριτές πλησίασαν σε σπίτια και βρήκαν «αναποδογυρισμένα παιδικά κρεβάτια».

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος Μαργκό Χαντάντ βρέθηκε στο κιμπούτς όπου εντοπίστηκαν τα αποκεφαλισμένα πτώματα στο Κφαρ Αζά, επιβεβαιώνοντας τη θηριωδία, καθώς τα είδε και η ίδια, και κάνοντας λόγο για αποκεφαλισμένα «βρέφη και παιδιά δύο ετών στο Κφαρ Αζά. Τρόμος, σφαγή».

«Για όσους ρωτούν για τις πηγές... Είναι πολλές. Ισραηλινός στρατός και μυστικές υπηρεσίες με βρήκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να ελέγξω την εγκυρότητα. Ωστόσο, υπήρχε καλύτερη πηγή: θαρραλέοι δημοσιογράφοι του ξένου Τύπου συμφώνησαν να δουν οι ίδιοι τα πτώματα», σημείωσε. Σε άλλα πλάνα φαίνονται πτώματα παιδιών, τα οποία η Χαμάς, όπως φαίνεται, τα έκαψε ζωντανά.
















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου