Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Γελάει ο κόσμος με τον Αποστολάκη, λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τους αντάρτες της Ν.Δ. για να μην εκλεγούν οι υποψήφιοι της Ν.Δ.

 


Μυαλό Συριζαίου κομπάρσου στα βίντεο του Κασσελάκη, σκέφτηκε να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τους αντάρτες της Ν.Δ. που είναι Ν.Δ. για να μην εκλεγούν οι υποψήφιοι της Ν.Δ. που είναι Ν.Δ.

Η αποκάλυψη του σχεδίου από τον Αποστολάκη, προκάλεσε γέλιο και στον κάθε πικραμένο. Όλα αυτά στο πάνελ του ACTION 24, όπου ήταν καλεσμένος των δημοσιογράφων Γιώργο Κακούση και Άννα Λιβαθυνού, στο οποίο συμμετείχε η Σοφία Βούλτεψη από τη Νέα Δημοκρατία και ο Παύλος Χρηστίδης από το ΠΑΣΟΚ. 

Η συζήτηση αφορούσε τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και τη στήριξη που θα παρέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, σε δήμους και περιφέρειες που ο υποψήφιός τους δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε ξεκάθαρα ότι ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει την υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη, τον κύριο Αγγελούδη, καθώς και όλους τους αντάρτες της ΝΔ, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με τις επίσημες υποψηφιότητες του κόμματος! 

Και να σκεφτείτε ότι αυτός ο απίθανος τύπος ο άνθρωπος υπήρξε Α/ΓΕΕΘΑ και υπουργός Άμυνας, τον πιάνει σύγκρυο.

Η δήλωση Αποστολάκη

Γιώργος Κακούσης: «Εσείς ποιους θα στηρίξετε στις περιφέρειες, αυτές που δεν έχουν υποψήφιό σας, είναι το θέμα. Υπάρχουν περιφέρειες στις οποίες υπάρχει ο καθαρός υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία και ένας δεξιός αντάρτης. Εκεί τι καλείτε τους ψηφοφόρους σας να κάνουν;»

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Εκεί έχει πάρει σαφή θέση το κόμμα, πού θα υποστηρίξει και ποιον, νομίζω ότι έχει ανακοινωθεί κιόλας».

Γιώργος Κακούσης: «Εγώ δεν την έχω ξεκάθαρη. Αν μπορείτε, αρχηγέ, να την ξεκαθαρίσω. Τι θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ εκεί;»

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Στη Θεσσαλία έχουμε πει τον κύριο Κουρέτα. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε πει τον κύριο Αγγελούδη».

Σοφία Βούλτεψη: «Α, στηρίζετε τον κύριο Αγγελούδη; Ε πείτε το στους Θεσσαλονικείς, να πάνε να ψηφίσουν τον Ζέρβα, να τελειώνουν. Δεν το ξέραμε αυτό».

Ευάγγελος Αποστολάκης: «. Έχω την αίσθηση ότι -δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί- στηρίζουμε τον κύριο Αγγελούδη. Στην Αθήνα βέβαια τον κύριο Δούκα, κι από εκεί και μετά, σε κάθε περιφέρεια που μπορούμε να βοηθήσουμε αυτόν που είναι και πιο...».

Γιώργος Κακούσης: «Θα στηρίξετε τους Αντάρτες της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή».

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Θα στηρίξουμε»

Γιώργος Κακούσης: «Δηλαδή ο κύριος Μουντζούρης στην μια περίπτωση; Ο κύριος Αμανατίδης στην άλλη περίπτωση; Στο Ιόνιο τον αντίπαλο της κυρίας Κράτσα; Αυτή είναι η γραμμή για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ;»

Σοφία Βούλτεψη: «Να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, εννοείτε, τους αντάρτες; Εγώ έχω μείνει άναυδη».

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Αυτό το να βαφτίζουμε τους αντάρτες "Νέα Δημοκρατία" για να πέφτει η τελευταία πινελιά στην περιοχή, αυτό είναι λίγο περίεργο».

Γιώργος Κακούσης: «Θα στηρίξετε λοιπόν τους αντάρτες απέναντι στις υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας; Με ποια απόφαση;»

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Εγώ δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω ποιες είναι οι επίσημες θέσεις. Αυτά που σας λέω είναι αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου